RAT NAPREDNJAKA I SOCIJALISTA! SPS i SNS u klinču zbog Vučića i tunela Savinac

Milanovački naprednjaci ocenili su da je ponašanja gradonačelnika Gornjeg Milanovca Milisava Mirkovića nedogovorno, jer nije prisustvovao svečanom otvaranja tunela Savinac početkom februara, zajedno sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem

  • 12

Uprkos izjavama čelnika stranaka o dobroj saradnji, novi sukob na relaciji Srpska napredna stranka - Socijalistička partija Srbije aktuelan je poslednjih dana u Gornjem Milanovcu zato što predsednik te opštine nije došao da pozdravi premijera.

SREĆA! IDEMO! SRBIJU U SIGURNE RUKE! Ovo su izborni slogani koji će biti HIT vanrednih izbora

Naime, milanovački naprednjaci ocenili su da je ponašanja gradonačelnika Gornjeg Milanovca Milisava Mirkovića nedogovorno, jer nije prisustvovao svečanom otvaranja tunela Savinac početkom februara, zajedno sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem.

S druge strane Mirković je objasnio da je tog dana imao razgovore o zapošljavanju novih 300 radnika u lokalnoj fabrici, da su otvaranju tunela prisustvovale njegove stranačke kolege, ali i da ih o dolasku premijera niko iz SNS-a nije obavestio.

Foto: Wikimedia/gm032.net Foto: Wikimedia/gm032.net

On je objasnio da je na Savinac išao njegov zamenik i predstavnik Javnog preduzeća za puteve, dok je njegov zamenik i stranački kolega Miroslav Milovanović rekao da su o dolasku premijera saznali iz "drugih izvora" i da su uprkos tome bili prisutni.

Prema njegovim rečima, da su bili obavešteni, organizovali bi se da narod dođe u većem broju.

Milovanović se osvrnuo i na prošlogodišnju proslavu 200 godina početka Drugog srpskog ustanka u Takovu na koju, kako je rekao, nije došao premijer "iako je to veliki jubilej", dok su koalicioni partneri iz SNS "bojkotovali zajednički ručak i druženje, već su otišli posebno i to platili opštinskim parama".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ocigledno

    10. februar 2016 | 13:59

    Jadan ovaj narod.

  • zlo je na vlasti

    10. februar 2016 | 13:56

    I jedni drugi su pogubni za budućnost ove zemlje.

  • Maestro

    10. februar 2016 | 13:43

    Sacuvaj me Boze ovakve vlasti. Pa ljudi jos nisu svesni sta ih ceka. Bog neka nam je u pomoc.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA