Oland zahvalio Nikoliću na podršci posle napada u Nici!

Poruka prijateljstva koju je Nikolić uputio Francuskoj predstavlja dragocenu podršku koja jača povezanost, jedinstvo i odlučnost - rekao je u pismu Fransoa Oland

  • 0

Predsednik Francuske Fransoa Oland zahvalio je u pismu predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću na podršci i saučešću izraženom posle terorističkog napada u Nici.

(VIDEO) Samo Isus Hristos može da nas spase! Reakcije Beograđana na zločin u Nici

- Predsednik Oland naglasio je da poruka prijateljstva, kao i međunarodna solidarnost koju je predsednik Nikolić uputio Francuskoj, predstavlja dragocenu podršku koja jača povezanost, jedinstvo i odlučnost - saopštila je Pres služba predsednika Srbije.

U pismu zahvalnosti predsednik Francuske ističe da je dirnut izrazima podrške koje je predsednik Nikolić uputio nakon tragičnog atentata u Nici i srdačno se zahvalio na prijateljskoj podršci.

U terorističkom napadu u Nici, izvedenom 14. jula kada je Francuska slavila Dan pada Bastilje, poginulo je 84, a ranjeno oko 200 ljudi.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA