≫ 

Sastanak Tačija i Trampa sledeće nedelje: Poznata i glavna tema razgovora

Tramp i Tači će razgovarati i o bilateralnim odnosima, kao i događajima na Zapadnom Balkanu, sa posebnim naglaskom na proces dijaloga između Beograda i Prištine "o postizanju mirovnog sporazuma"

  • 10

Kosovski predsednik Hašim Tači sastaće se početkom sledeće nedelje sa predsednikom SAD Donaldom Trampom, piše Indeksonline.

"Mislite da SAD, Nemačka, Engleska i Francuska mogu da nateraju Srbiju da priznaju Kosovo? Ja ne mislim": Tači ponovo poziva na razgraničenje

Kako tvrdi taj prištinski portal, pozivajući se na diplomatske izvore, Tači i Tramp će razgovarati "o inicijativi za korekciju granice između Kosova i Srbije, koju su SAD podržale".

- Tako nešto je sasvim očekivano nakon izjave Trampovog savetnika za bezbednost, Džona Boltona, od pre neki dan. Na konferenciji za novinare u Kijevu, Bolton je rekao da je američka politika takva da, ako dve strane mogu da rade jedna sa drugom i postignu sporazum, SAD neće odbaciti korekciju teritorija - navodi Indeksonoline.

Kako dodaje isti portal, Tramp i Tači će razgovarati i o bilateralnim odnosima, kao i događajima na Zapadnom Balkanu, sa posebnim naglaskom na proces dijaloga između Beograda i Prištine "o postizanju mirovnog sporazuma".

VIDEO Tramp: Ja sam stabilan genije

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Van

    17. septembar 2018 | 17:59

    Albanci su dobili na poklon Kosovo kada su ga NATO i SAD oteli od srba, sad moraju da vrate jer ga nisu zaslužili.

  • 4C

    17. septembar 2018 | 16:56

    Чуј Трамп и Тачи?!?!?

  • Cika Velja

    17. septembar 2018 | 15:44

    Ne zova ga Veliki Brat da mu oda priznanje,nego da mu kaze da prestane da sere!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA