Jovanović dobio dve kuće, stan i zemlju

Promene u imovinskoj karti, pored lidera LDP-a koji je nekretnine nasledio s majčine strane, prijavili su i Božidar Đelić i Dušan Petrović, dok je premijer Dačić prijavio čak i dnevnice za put u inostranstvo

  • 8

Lider LDP-a Čedomir Jovanović za godinu dana postao je bogatiji za nekoliko nekretnina, stoji u njegovoj imovinskoj karti.

Pored kuća od 300 i 120 kvadrata, i stana od 85 metara kvadratnih, Jovanović je uvećao svoj imetak i za zemlju 8,07 hektara i oko 100 ari, a sve to piše u imovinskoj karti koju je Jovanović predao Agenciji za borbu protiv korupcije. Navodi se i to da je Jovanović pored automobila "tojota prijus", koji je kupio na lizing i motora "honda" postao bogatiji i za motor "KTM 990 advenčr".

U LDP-u kažu da je Jovanović pomenute nekretnine nasledio, i to sa majčine strane, i da se sve nabrojano nalazi u Bosni.

Protekla godina bila je berićetna i za Božidara Đelića, koji je pored već postojećih sto odsto vlasništva u firmi "Haus ov Jurop invest B.V.", nominalne vrednosti 30.000 evra, prijavio i udeo od 99 odsto akcija u firmi "SCI ALMIL", nominalne vrednosti 1.000 evra.

I dok su neki od funkcionera godinama unazad krili imovinu, ima i onih koji su otišli u drugu krajnost, pa su prijavili čak i dnevnice na službenim putovanjima, a jedan od njih je i premijer Ivica Dačić. On je tako prijavio 738,70 evra i 382,10 dolara. Poslanik DS Dušan Petrović, sudeći prema imovinskoj karti, počastio se automobilom "škoda oktavija ambijent", 2009. godište.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • русија

    13. februar 2013 | 01:20

    Спрдачина

  • filipj

    13. februar 2013 | 02:33

    Čedo lupežu

  • Ilija Čvorović

    13. februar 2013 | 09:11

    Mogao je da kaže i da mu je ostalo od teče, e ovako se to radi: - Pođe mama sa tobom, ti platiš ili joj daš kešovinu pa ona plati, zavede i registruje sve na sebe pa posle par godina prepiše dotičnom... Trebala bi gospoda iz birokratije da smanje broj svojih kafe-pauza pa da provere dali je kupovina ovih kuća i stanova odrađena u poslednjih 10 godina, pa da onda upita "ODAKLE TI LOVA FRAERU"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA