Tončev: Nisam nikoga tukao, Stojković je bio našminkan!

- Našminkali čoveka i poslali ga na maskenbal, a on promašio, pa došao na skup odakle ga je pomerilo službeno lice - kaže Novica Tončev

  • 12

Funkcioner SPS i predsednik opštine Surdulica Novica Tončev izjavio da je "sve što se navodi o njegovom navodnom napadu na aktivistu SNS u Jelašnici čista laž".

- Našminkali čoveka i poslali ga na maskenbal, a on promašio, pa došao na skup odakle ga je pomerilo službeno lice. Bio je u toku skup povodom puštanja vodovoda u selu Jelašnica na koji je (član SNS Slađan) Stojković došao pijan i počeo da me vređa na nacionalnoj osnovi. Nemam veze ni sa čim što tvrdi SNS - kazao je Tončev za Betu.

Predsednik SNS-a Aleksandar Vučić izjavio je ranije danas da bi policija trebalo da reaguje na to što je funkcioner SPS i predsednik opštine Surdulica Novica Tončev pretukao predsednika mesnog odbora SNS-a u selu Jelašnici Slađana Stojkovića.

- Tončev je pretukao čoveka i veoma me zanima kako će da reaguju držvani organi - rekao je Vučić za televiziju Pink.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jagodinac

    13. mart 2014 | 12:52

    Iz prilozenog se vidi kolko je posten g.din Toncev i samim tim i njegova koalicija na celu sa Dacicem, Palmom i ostalima. Sramota, sve ih treba poslati da sviraju klavir.

  • snezana

    13. mart 2014 | 13:56

    samo mi njegovi sugradjani znamo kako je los ovaj covek i uobrazio da je bog

  • v han

    13. mart 2014 | 13:58

    znam ga jako los covek i nesumnjam da je pravio nerede

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA