Nije došao do časnog krsta, ali jeste do buduće žene: Aleksandar zaprosio devojku na Bogojavljenje (FOTO)

Novosađanin Aleksandar Anđelković prvo što je uradio nakon preplivanih 33 metara je da je stavio prsten na ruku izabranice Jelene Stuparski

  • 6

Tradicionalno plivanje za Bogojavljenski krst koje se danas obeležava širom Srbije, simbolišući Hristovo krštenje na reci Jordan i javljanje Boga, u Zrenjaninu je obeležilo drugačije radovanje i ljubav.

O njihovoj fotki kad ulaze u hladnu vodu priča Srbija: Tamara (16), Tijana (18) i Kristina (20) najhrabrije učesnice Bogojavljenske trke u Čačku

Naime, na gradskom jezeru kod Kulturnog centra Zrenjanin, učesnik u bogojavljenskoj trci za časni krst zaprosio je svoju devojku po izlasku iz vode.

Novosađanin Aleksandar Anđelković prvo što je uradio nakon preplivanih 33 metara je da je stavio prsten na ruku izabranice Jelene Stuparski.

Ona je odgovorila sa "da" i tako ga, nema sumnje, ugrejala svojom ljubavi.

Foto: zrenjaninski.com

Mnogobrojni svedoci bili su oduševljeni ovim činom, aplaudirali su i glasno dobacivali čestitke budućem bračnom paru, preneo je zrenjaninski.com.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA