Najhrabrija policajka koja je uhvatila lopova na školskom odmoru je i prava lepotica (FOTO)

"Bila sam u dvprištu škole kada sam čula da neko na ulici zove u pomoć"

  • 12

Naočigled mnogobrojnih sugrađana, Sandra Pap (41), policajka koja brine o bezbednosti đaka u Osnovnoj školi "Petefi Šandor" i Školi za obrazovanje odraslih "Sveti Sava", juče je u Futoškoj ulici u Novom Sadu uhvatila pedesetpetogodišnjeg Novosađanina koji je bežao sa novcem ukradenim iz jednog automobila.

Filmska akcija u Novom Sadu: Ukrao novac iz automobila, školska policajka ga pojurila, a on bacio sav plen

Mada je trčeći pokušao da umakne, hrabra policajka ga je stigla u istoj ulici ispred broja 28, i stavila mu lisice na ruke. Brzo su joj u pomoć stigle kolege i privele izgrednika, pišu Večernje Novosti.

- Oko devet sati sam bila u školi "Sveti Sava", gde je đacima bio veliki odmor - priča za Novosti Sandra, koja je inače majka četvoro dece.

- Bila sam u dvorištu, bliže ulici, kada sam videla da je tuda protrčao visok, mršav čovek a zatim čula povike "Policija, uhvatite lopova..."

Ne dvoumeći se, Sandra je upozorila đake da ne napuštaju školsko dvorište i istrčala na ulicu za muškarcem, za koga u tom trenutku nije znala šta je ukrao niti da li je eventualno naoružan.

- Za kradljivcem je trčao i oštećeni. Približavajući se osumnjičenom, upozoravala sam ga da stane, a on je, međutim, nastavljao nesmanjenim tempom. Povremeno se osvrtao da vidi gde sam i da li će uspeti da pobegne - ispričala je Sandra.

Kada je bio ispred broja 28, hrabra školska policajka je prethodno pretrčavši više od 500 metara zahvaljujući i dobroj kondiciji, uspela da stigne pedesetpetogodišnjaka. Uhvatila ga je za ruku i stavila mu lisice.

Kolege koje je pozvala radio-vezom i rekla da se nalazi u Fruškogorskoj ulici, brzo su stigle i privele osumnjičenog, koji se nije opirao dok ga je hapsila.

Pedesetpetogodišnjak se sumnjiči da je iz otključanog automobila jednog sugrađanina na parkingu u Ulici Ognjena Price, nedaleko od škole za čiju je bezbednost zadužena Sandra Pap, uzeo izvesnu sumu novca.

Oštećeni je primetio i počeo da doziva policiju, a hrabra školska policajka ga je za nekoliko minuta uhvatila.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • saj

    29. mart 2018 | 11:12

    bitno je da ima slike na instagram,, sad ce ova u rijaliti

  • N.N.

    29. mart 2018 | 09:50

    Bravo!! Policajka je mogla da trči jer nije debela kao 90% njenih kolega.

  • tomás

    29. mart 2018 | 11:53

    kaze se da slika govori vise od 1000reci, slazem se ali procitati da majka cetvero dece juri i uspeva savladati prestupnika uprkos sto je Ivan prostora koji joj je poveren za cuvanje, pricati o njenoj lepoti je suvisnon Zelim joj da sto duze ostane tako lepa i plemenita uz svu srecu i zdravlje nkenoj familiji. Bice mi prijatno procitati kako je nagradjena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA