≫ 

Nesreća nikada ne ide sama: Prvo im je preminuo otac, a sada im je za nekoliko minuta, od udara groma, požar progutao kuću

Vatra je zahvatila prvo ambar sa senom i velikom brzinom se proširila na celo domaćinstvo

  • 0

Kuća i čitavo domaćinstvo u porodice Tihomira Perišića u Cerovcu kod Smederevske Palanke izgorelo je za samo nekoliko minuta prošlog četvrtka oko 16 sati, dok je i po ovom kraju tutnjalo nezapamćeno nevreme. 

Heroji poplava: Kučići se davili u vodi, dok ih oni nisu spasili i svih 60 odveli svojoj kući

Požar je zahvatio ambar sa senom i velikom brzinom se proširio. Dva traktora su spašena dok je većina poljoprivrednih mašina izgorela. Od kuće su ostali samo noseći stuboci, a sve ostalo je samo zgarište pepela i dima.

Ovu porodicu je pre nekoliko godina zadesila i porodična tragedija kada je preminuo Tihomirov sin u 45 godini i za sobom ostavio troje maloletne dece.

Vatra je progutala čak i stvari koje su ova deca imala da ih sećaju na oca.

- Dokle više, da li će da im se desi nešto lepo? Sve što je jedna poštena porodica godinama sticala, nestalo je u nekoliko minuta. Hvala Bogu da su deca dobro - pisali su njihovi susedi na društvenim mrežama.

Ukoliko postoje ljudi dobre volje porodici Perišić će u narednom periodu svaka pomoć dobro doći.

VIDEO Zapalio se kamion na autoputu:

(Telegraf.rs/Palanka danas)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA