Otvorila je vrata taksija i ugurala mačku unutra: Kragujevački vozač nije ni znao kakav mu je pakao od života tada napravila (FOTO)

Ovo je primer kako život može da se promeni u sekundi

  • 8

Kragujevačkog taksistu na zadanoj adresi sačekala je fina gospođa s mačkom u naručju i zamolila ga da putnik bude samo životinja. Nevoljno je pristao, odvezao mačku gde mu je rečeno i tamo umalo dobio batine. Ali, tu muka ovog vozača tek počinje.

- Došao sam na poziv u naselje Aerodrom, žena me je čekala ispred zgrade sa mačkom u naručju. Otvorila je vrata auta i zamolila me da odvezem mačka na tačno određenu adresu. Pre nego što sam stigao da kažem da mi ne taksiramo životinje, posebno ne bez vlasnika, počela je da preklinje da mačka mora hitno da bude odvezena, a ona ne može nikud jer čuva unuče. Molila me je i ubeđivala da je maca mirna. Nisam mogao da dođem do reči - ispričao je taksista prijateljima.

ŽELITE DA SE VOZITE S LJUBIMCEM U PREVOZU? Može, ali samo ako ispunite ove uslove

Mačkova gazdarica pitala je ne gubeći vreme koliko bi koštao prevoz na adresu koju je dala, a kada je zbunjeni taksista rekao 150, dala mu je 200 dinara i već stavila mačka na zadnje sedište. U Kragujevcu je taksi jeftiniji nego ikada pre, i vozač je digao ruke od rasprave, a pomogao je i bakšiš.

Kada je prihvatio mačku, nije ni slutio šta ga čeka/ Foto: Telegraf

- Stignem na adresu koju je gospođa napisala na papiriću, u pitanju je kuća. Uzmem mačka u naručje, otvorim kapiju, pozvonim na vrata. Izađe muškarac i ja počnem da objašnjavam da sam mu doneo mačka od one gospođe. Čovek me preneraženo pita "kakvog bre mačka"? Lepo mu sve ponovim, on me gleda, pa reče "kad do'vatim močugu, daću ti mačka", i ode negde iza kuće. Vraća se stvarno sa močugom. Okrenem se i brže bolje pobegnem iz dvorišta - svedočio je nasamareni taksista.

Ne radite to svojim ljubimcima/ Foto: Telegraf

Mačka je još držao u naručju dok je kraj auta lagano shvatao šta se desilo. Žena je jednostavno htela da se oslobodi ljubimca, a da ne učini to sama.

Shvatio je taksista da fina gospođa možda i ne živi u nekoj od zgrada ispred kojih ga je čekala, a i da živi šta će, ne može da hoda od zgrade do zgrade, stana do stana, i traži vlasnicu mačka.

Taksista i danas trpi posledice/ Foto: Telegraf

Sirotu napuštenu životinju taksista je ostavio na parkingu i otišao svojim putem, na sledeću vožnju. Nakon kobne greške prihvatanja mačka u auto, taksista je učinio još jednu, ispričao je sve kolegama i prijateljima.

- Od tada sam predmet šale, prijatelji me pozovu telefonom pa mjauču, kolege iz taksija isto rade preko baze - požalio se taksista.

VIDEO: Uspavanu macu ništa ne može da probudi

(M. R)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tuzno

    23. jun 2018 | 00:08

    Jadan covek i jadna macka.

  • Macor

    23. jun 2018 | 01:17

    Ja sve mislimda su oni ljubavnici,pa mu je ona poslala da vidi sta je macor

  • Lala

    23. jun 2018 | 16:23

    Ljudi smradovi... Kazniti "gospodju".. Strasno.. Zato ima toliko napustenih zivotinja..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA