Muk i tuga na sahrani mlade bogatašice Mine: Poginula je kada se avion srušio dok se sa prijateljicama vraćala sa devojačke večeri (FOTO)

Privatni avion turskog Basaran Holdinga koji je u nedelju uveče leteo iz Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) prema Istanbulu, pao je na planinskom području u Iranu

  • 5

Veliki broj ljudi prisustvovao je juče na različitim lokacijama u Istanbulu sahranama Mine Basaran i njenih drugarica, koje su poginule u avionskoj nesreći u nedelju na planinskom području u Iranu.

Ko je bila lepa i bogata naslednica Mina koja je poginula u fatalnoj nesreći: Družila sa elitom i trebala je uskoro da se uda (FOTO)

Prisutni su se oprostili od Mine Basaran, Liane Hananel, Zejnep Koskin, Džasmin Bajruh Sajloni, Asli Izmir, Aiše And, Sinem Akai i Burku Urfali.

Foto: Instagram/minabasaran

Na Atakoju je na poslednji počinak ćerku ispratio i poznati biznismen Husejin Basaran. Sa suzama u očima od ćerke su se oprostili i Gulaj i Coskun Izmirli.

Privatni avion turskog Basaran Holdinga koji je u nedelju uveče leteo iz Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) prema Istanbulu, pao je na planinskom području u Iranu. Poginulo je 11 osoba, od toga osam putnika i tri člana posade.

Foto: Instagram/minabasaran

Devojke su se vraćale iz Dubaija gde su slavile devojačko veče Basaranove ćerke koja je trebala da se uda sledećeg meseca.

Pogledajte fotografije sa sahrane:

Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA