OVAJ MUŽJAK PRUŽA SVOJOJ ŽENKI ČAK 100 oralnih završnica tokom samo jednog seksa (VIDEO)

Tim naučnika koji je proučavao seksualne navike ovih paukova nije bio iznenađen seksualnim kanibalizomom i sakaćenjem genitalija. Međutim, nisu očekivali oralni kontakt

  • 3

Darvinov pauk sa Madagaskara je po fizičkom izgledu jako sličan ostalim paukovima, međutim, za seksualne stvari je više nego različit. Naime, naučnici su ustanovili da je ova vrsta u stanju da ženkama pruži oralni seks i do 100 puta zaredom! Takođe, uočeno je da mužjaci odgrizu sami sebi genitalije kako bi pojačali agresivnost!

 

NAJEŽIĆETE SE: U garaži je pronašla OGROMNU zmiju koju je PAUK zarobio u svojoj mreži (VIDEO)

 

Naučnici iz Sloveniji zaključili su da ovi paukovi "balave" na ženskim genitalijama, a pored ovakvog ponašanja, uočen je i seksualni kanibalizam, kastracija i vezivanje.

 

Tim naučnika koji je proučavao seksualne navike ovih paukova nije bio iznenađen seksualnim kanibalizomom i sakaćenjem genitalija. Međutim, nisu očekivali oralni kontakt.

 

- Oralni seksualni kontakt je izgleda obavezan među ovim paukovima i svi mužjaci su oralno zadovoljavali ženke pre "klasičnog" seksa, između dva seksualna akta, kao i posle seksa. Oni su ženkama pružali kunilingus čak i do 100 puta - kaže Matjaž Gregorič, saradnik Biološkog instituta Naučno-istraživačkog centra Slovenačke akademije nauka i umetnosti.

 

Printskrin: Youtube/MegaNews

Printskrin: Youtube/MegaNews

 

Naučnici tvrde da oralni seks nije česta pojava u životinjskom svetu.

 

Sisari su među retkim vrstama kod kojih se može sresti ovakav vid seksualnog ponašanja, a felacio (odnos u kojem ženka pruža oralni seks mužjaku) je zabeležen kod makaki majmuna, lemura, bonobo majmuna, hijena, geparda, lavova, delfina i slepih miševa.

 

Kunilingus je veoma redak među svim životinjama, a najmanje je očekivan među paukovima.

 

Mužjaci Darvinovog pauka često sebi odgrizu genitalije kako bi postali agresivniji u efikasniji u borbi sa drugim mužjacima.

 

Zabeleženo je i vezivanje tokom kojeg je džinovska ženka detaljno uvezana paučinom kako bi bila sprečena da tokom strasnog seksa pojede sićušnog mužjaka.

 

Taj preventivni metod, međutim, nije uvek efikasan, jer se ženke s lakoćom oslobađaju stega i sa zadovoljstvom proždiru mužjake usred seksa.

 

Pogledajte video:

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • momazver

    5. maj 2016 | 00:28

    *You and me baby ain't nothin' but mammals, so let's do it like they do on the Discovery Channel..*Sve što se u svetu SEXA dešava, NIŠTA NIJE IZMISLIO ČOVEK!...jer je najmladja vrsta na Zemlji!

  • Ćorloilo Ćorlo Pk

    5. maj 2016 | 08:29

    Seks se prenosi sa kolena na koleno - između kolena! ;-) ;-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA