Da li je NOSTRADAMUS prorekao KRVAVI POHOD ISIS KROZ EVROPU i izbor DONALDA TRAMPA za predsednika SAD?

Neki istraživači Nostradamusa navode da je prorok iz 16. veka predvideo i zika virus govoreći o "letećim insektima" i "malim glavama dece"

  • 5

Čuveni prorok Nostradamus predvideo je da će "armija muslimana" proći kroz Evropu i zauzeti London ostavljajući iza sebe "trag ubistava, silovanja i pljačkanja". 

 

DA LI JE NOSTRADAMUS PREDVIDEO KATAKLIZMU? Rekao je da će biti nevreme, ali ne samo to... (FOTO) (VIDEO)

 

Prema sajtu Nostradamus 2242, navodi se da će Treći svetski rat početi ove godine kada konflikti sa ISIS-om eskaliraju i da će da se okonča za nekih 26 godina, prenosi Informer.

 

Navodi se da u prevodu Nostradamusa piše - On će ući zloban i neprijatan i sprovesti tiraniju duž Mesopotamije. Svi prijatelji preljubničke dame biće zle zemlje i crne boje.

 

Činjenica je da je meta ISIS-a Mesopotamija, tj. današnji Irak. ISIS je verovatno najbogatija teroristička organizacija na svetu. Njihova zastava i uniforme su crni, a vode se tiranskim šerijatskim zakonom.

 

Neki istraživači Nostradamusa navode da je prorok iz 16. veka predvideo i zika virus govoreći o "letećim insektima" i "malim glavama dece".

 

Reprint: "Proročanstva" Nostradamus

Reprint: "Proročanstva" Nostradamus

 

Međutim, pored ovih zloslutnih predviđanja, Nostradamus je predvideo i da će Donald Tramp postati predsednik. U jednom od njegovih prevoda se navodi - Slobodna zemlja je postala korumpirana, ali onda je despota i kriminalca svrgnuo progresivni kralj koji ga je učinio manje arogantnima i koji će iz poraza stvoriti pobedu. Istraživači smatraju da se "despot i kriminalac" odnosi na Hilari Klinton, a da se "progresivni kralj" odnosi na budućeg predsednika Donalda Trampa. Dobra vest za Amerikance je ta što Nostradamus predviđa bolji život za njih pod vladavinom predsednika Trampa.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Lili

    17. jul 2016 | 08:00

    Sta mu vredi kada nije znao ko ce da pobedi u "Parovima".

  • mile

    17. jul 2016 | 01:34

    ma bezi bre nostrodamus po ovima predvidja pocetak treceg svetskog rata svake godine od 11 septembra 2000 ako nebude ove godine onda ce opet da tumace sledecu novu godinu i tako nadogled po meni treci svetski rat poceo jos 91 i nikako da stane da pocnem normalno ziveti

  • Ocajnono pero

    17. jul 2016 | 11:47

    Sva nazovi predskazanja Nostradamusa su samo izmisljotine i slobodna tumacenja onih koji citaju njegove stihove. Onako kako je Nostradamus napisao svoje vizije mogao bi ih primeniti i na Marsu. Nista odrrdjeno, nista ptecizno i sve okruglo pa na cose. Moze biti nemora da znaci. Da ce nam corbu zaprziti krupan kapital i saka nezajazljivih i alavih kapitalista jasno je svakom ko malo bolje prati dogadjanja u svetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA