≫ 

TAJNA PUTINOVA PORODICA: Snimljena ljubavnica sa dva dečaka, da li su ovo njegovi sinovi? (FOTO)

Alina Kabajeva (33), koju povezuju sa ruskim predsednikom još od 2008. godine, odvela je dva dečaka da gledaju klizanje na ledu u Megasport areni u Moskvi

  • 35

Bivša ruska ritmička gimnastičarka, za koju kruže glasine da ima tajnu porodicu sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, po prvi put se pojavila u javnosti u društvu dva dečaka, za koje se pretpostavlja da su njena deca.

EVO DOKAZA DA JE PUTIN DOBIO SINA: Pogledajte ove fotografije Aline Kabajeve! (FOTO) (VIDEO)

Alina Kabajeva (33), koju povezuju sa ruskim predsednikom još od 2008. godine, odvela je dva dečaka da gledaju klizanje na ledu u Megasport areni u Moskvi.

Postoje svedoci koji tvrde da je glamurozna olimpijska šampionka nosila venčani prsten koji je pokušala da sakrije od kamera. Vladimir Putin (63), koji se od bivše žene Ljudmile razveo 2013. godine, odbija da daje bilo kakve izjave vezane za svoj privatan život.

Kabajeva je stalno demantovala svoju vezu sa Putinom ali su se spekulacije nastavile. Postoje i glasine da se verila posle dugogodišnje veze sa jednim ruskim moćnikom, dok sa druge strane neki pričaju da su oni okončali svoju vezu. Nijedna od ovih tvrdnji nikada nije potvrđena.

Slika Kabajeve i njenih sinova se pojavila posle velike pompe oko ruskih parlamentarnih izbora, gde je pobedila Putinova partija Jedinstvena Rusija.

Kabajeva, koja je na ovoj manifestaciji nosila elegantnu crnu haljinu, slikala je svoje dečake sa šampionom u klizanju Jevgenijem Pluščenkom i legendarnim gimnastičarem Aleksejem Nemovim. Kako se njen privatni život smatra strogo čuvanom tajnom, ona nijednog momenta nije potvrdila da je u srodstvu sa dečacima.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

JOŠ JEDNA TEORIJA O "NESTANKU" PUTINA: Ljubavnica mu U TAJNOSTI rodila PETO DETE!

Jedan vebsajt tvrdi da Kabajeva sigurno ima decu, ali da identitet oca ostaje misterija. Ona se retko pojavljuje u javnosti, ali kada se to desi uz sebi ima veliku svitu obezbeđenja, za koju se sumnja da je organizovana od strane vlade.

Tvrdnje da su ona i Putin u vezi počele su 2008. godine, o čemu su pisali brojni moskovksi mediji. Iste tvrdnje je imao i bivši KGB - ov špijun Aleksandar Lebedev.

Postojale su glasine da je Kabajeva bila trudna prošlog maja, kada je prisustvovala ženskom gimnastičkom takmičenju u Moskvi, gde je nosila crvenu haljinu koja je očigledno skrivala trudnički stomak. Oktobra iste godine, ona je primećena kako po prvi put nosi prsten na desnoj ruci.

Putin uradio fejslifting. Evo i zbog koga!

Kabajevu mnogi nazivaju i "prvom ruskom ljubavnicom". Ona je jednom prilikom rekla da je upoznala "muškarca koga veoma voli" ali je odbila da ga imenuje.

- Ponekad se osećam tako srećno da biste se uplašili - rekla je ona.

Ruski predsednik je svojevremeno naveo da je njegov privatan život lična stvar i da to mora da se poštuje.

Fotografije pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs/DailyMail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • GogMina

    30. septembar 2016 | 11:58

    Putin je zvanično razveden čovek i ova može da mu bude samo prijateljica sa kojom se vidja, živi, kako god. Da je još u braku onda bi mu bila ljubavnica odnosno svalerka.

  • Gardista

    30. septembar 2016 | 12:12

    Putine care!!!

  • y

    30. septembar 2016 | 13:40

    Kada je Tito imao švalerke 60.godina mlađe,novinari su ćutali a i vladari iz senke.I šta vi sada hoćete ? Je li vam krivo ? Žena je u pitanju nije dečko !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA