Da li je Google earth upravo rešio najveću tajnu čovečanstva? Otkriven misteriozni zid veći od Kineskog, proteže se između dva pola (VIDEO)

Arheologiji nije do sada poznato da postoji ovo što otkriva Google Earth, mnogima deluje očito da se ovde radi o objektu koji je izgradila neka inteligencija

Na Youtube kanalu objavljen je video koji bi mogao da pobije sve poznate naučne teorije o postanku ljudske civilizacije. Naime, na snimku se vidi misteriozni zid koji je daleko veći od Kineskog zida i najvećim delom se nalazi ispod površine okeana.

 

SRPSKI FIZIČAR BOŽIDAR NIKOLIĆ TVRDI: Zemlja nije okrugla, sve vreme nas lažu! Evo dokaza za to (VIDEO)

 

"Svetski zid" se proteže desetinama hiljada kilometara između dva pola, a na određenim rastojanjima postoji nešto što liči na kule, ili kapije.

 

Arheologiji nije do sada poznato da postoji ovo što otkriva Google Earth, a očito je da se radi o objektu koji je izgradila neka inteligencija.

 

 

U videu se vide i koordinate, tako da misteriju možete istraživati i sami. Ovo je prvi put da neki medij iznosi ovaj podatak u javnost, a koji govori u prilog teorijama da je zemlja ravna ploča.

 

Pogledajte video i procenite da li sve vreme verujemo u jednu veliku laž.

 

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs/Nacionalna geografija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Scipion

    26. mart 2017 | 13:08

    Чак и да постоји овај зид, зашто би то била потврда сулуде теорије о Земљи плочи кад би зид могао да постоји и на кугли??!! Ајд нека ми неки поборник теорије Земље плоче објасни зашто сви на Земљи не видимо иста сазвежђа ако смо сви на истој страни. Зашто неко из Аустралије никад не може да види звезду Северњачу? Колико човек мора да буде неоибразован да верује у глупости у дваеспрвом столећу нове ере!!

  • R e t a r d i

    26. mart 2017 | 11:20

    Ili je Tramp vec odradio zid sa te strane ili su Crnotravci opet popili neku vise pa promasili gradiliste....

  • Pera

    26. mart 2017 | 10:36

    Dobra animacija. Kao da je radio pokojni Dizni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA