LADA TRANSFORMERS: Otac i sin iz Rusije napravili naoružanog robota u prirodnoj veličini (VIDEO)

Rešivši da napravi transformersa u prirodnoj veličini, poziva u pomoć svog sina, kako bi "staroj lajki" podarili novi život

  • 0

Otac i sin, inspirisani Transformers filmskim serijalom, pretvorili su staru rusku ladu u pravog transformersa sa potpuno funkcionalnim automatskim oružjem.

 

POGLEDAJTE RUSKOG POBESNELOG MAKSA: Kada "LADA" postala tenk (FOTO) (GIF)

 

Genadi Kočerga i njegov sin Sergej, proveli su skoro šest meseci prepravljajući staru Ladu 110 u svoju verziju lika iz popularne franšize. Ideja se rodila kada je pronalazač nabavio Transformers autić tokom putovanja u Singapur. Rešivši da napravi vozilo u prirodnoj veličini, poziva u pomoć svog sina kako bi "staroj lajki" podarili novi život.

 

"Izgleda kao automobil svetske klase, a može i da puca dok se kreće, izvodi iste trikove koji su prikazani u filmu i u stripovima", rekao je Genadi.

 

Automobil je već obišao veliki broj gradova, a Genadi planira da projekat razvijaju dalje: "Sledeće godine planiramo da, na osnovu istog koncepta, napravimo još dva automobila. Već imamo dosta zanimljivih ideja", dodao je.

 

Da podsetimo, lada, iako na lošem glasu zbog nedostatka detalja, najprodavaniji je automobil u Rusiji i čini jednu petinu svih prodatih automobila.

 

Pogledajte video:

 

 

(Telegraf.rs)

 

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA