Oterali su je sa bazena zbog ovog kupaćeg kostima: Komšije se žalile jer smatraju da je njen izgled neprikladan (FOTO)

- Posle rasprave, upravnik zgrade rekao je da se slika i pogleda u ogledalo da vidi da je kupaći neprikladan - napisao je verenik devojke

  • 9

Amerikanci Tajler Njuman i njegova verenica Tori svakog meseca uz stanarinu plaćaju dodatnih 300 dolara za održavanje bazena u svojoj zgradi, a za taj iznos trebalo bi da imaju slobodan pristup bazenu kad god žele.

Mirka Federer uslikana u kupaćem: Kada je okrenula leđa, svi su primetili jednu stvar na guzi (FOTO)

Umesto toga, prošle srede Tori je na bazenu doživela neugodnu situaciju, a pošto ju je obezbeđenje izbacilo, osećala se posramljeno. Razlog za izbacivanje bio je njen kupaći kostim. Prema tvrdnjama obezbeđenja, nosila je kupaći kostim s tangama, a u roku od tri minuta koliko je bila na bazenu nekoliko ljudi se požalilo obezbeđenju zbog njega.

Tajler je na Fejsbuku napisao koliko je besan zbog onoga što se dogodilo njegovoj verenici:

- Danas su mojoj verenici rekli da mora ili da se presvuče ili da obuče još nešto ili da ode s bazena koji plaćamo 300 dolara pored 1.000 dolara stanarine. Rekli su joj da kupaći kostim ima tange i da se komšije žale - napisao je mladić.

- Sve se to dogodilo nepunih pet minuta nakon što smo ušli na bazen. Usledila je rasprava, a na kraju je upravnik zgrade rekao da se slika i pogleda u ogledalo da vidi da je kupaći neprikladan - napisao je Tajler.

Tori je odgovorila da zna kako njen kupaći izgleda jer ga je ona sama kupila i da nije tanga, na šta joj je upravnik rekao da ona nema decu i da ne razume.

- Rekao joj je da normalni kupaći kostim pokriva celu zadnjicu i da je njeno telo veće od drugih, pa nije primereno da je takva pored dece. U kompleksu su tinejdžeri i ne moraš da ih uzbuđuješ, rekli su joj - napisao je Tajler i dodao:

- Nikad nisam video verenicu toliko posramljenu da nije mogla da pogleda prijateljicu u oči. Nikad nisam video da plače kao danas.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • MinaGogi

    24. jun 2017 | 19:02

    Heh ovu oterali s bazena, a nama na nacionalnoj tv svakodnevno prikazuju gologuze u parovima i to bez tangi što nam govori šta? Ko tu poštuje svoje građane?

  • Jasna

    24. jun 2017 | 20:08

    Ja imam 57 godina i isti kupaci samo u drugoj boji. Rodila sam petoro dece i izgledam slicno ovoj devojci i ne vidim da bi ovakav kupaci i ovakvo telo bilo koga uzbudjivalo!? Stvarno mislim da su ovi ameri preterali sa puritanizmom, valjda je devojka trebala u pidzami da se kupa. Budalastina

  • Eskalibur 64

    24. jun 2017 | 20:25

    Pa nase starlete, sta god to to znacilo (nekad se govorilo prostitutka pa bilo jasno) se pojavljuju u udarnim terminima na tv u krpicama za koje je ovaj kupaci grombi kaput

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA