PRAVI POPAJ: Egipatski bodibilder ima bicepse od 80 centimetara! (FOTO)

Da bi "nahranio" svoje impozantne mišiće, dnevno pojede više od dva kilograma piletine, pola kilograma ribe, četiri čaše badema i popije tri litre proteinskog šejka, i gle čuda, mrzi spanać

  • 18

Sa bicepsima od blizu 80 centimetra, Mustafa Ismail je pravi Popaj. Ovaj 24-godišnji egipatski bodibilder, kojeg porede sa likom iz popularnog crtaća, nedavno je ušao u Ginosovu knjigu rekorda.

Prema pisanju londonskog "Dejli mejla", Mustafa već osam godina diže tegove dva puta na dan, tako da njegove nadlaktice sada imaju isti opseg kao struk odraslog čoveka.

Da bi "nahranio" svoje impozantne mišiće, dnevno pojede više od dva kilograma piletine, pola kilograma ribe, četiri čaše badema i popije tri litre proteinskog šejka. Međutim, za razliku od crtanog junaka po kome je dobio nadimak, Musafa "mrzi spanać".

- Ljudi me često porede sa Popajem. To me zasmejava, jer ja uopšte ne volim spanać. A i mislim da su moji mišići veći od Popajevih - kazao je mladi bodibilder, koji danas živi sa porodicom u Americi, gde postoje bolji uslovi za treniranje nego u rodnom Egiptu.

- Vežbanjem podižem i raspoloženje, a dopada mi se to što se u ovom sportu može videti napredak na vlastitom telu. Znam da moje grudi, ramena i ruke rastu i, jednostavno, volim težinu - kaže Mustafa, čiji će se "rekord" naći u Ginisovoj knjizi za 2013.

(Telegraf.rs / Izvor: Tanjug / Foto: Mason)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • naturalac

    12. septembar 2012 | 19:59

    Nadlaktica k'o u struk u odraslog čoveka, a podlaktica k'o struk u člankovite gliste. Zeznuta je stvar sintol, burazeru, vrlo zeznuta, nemo' u venu da ubodeš, 'oće dušicu da ispustiš...

  • jj

    12. septembar 2012 | 19:31

    Kakvi mišići, ovo je synthol ubrizgan

  • ivan

    12. septembar 2012 | 19:51

    ovo je punio, nije prirodno. podlaktica mu je manja nego mojoj zeni. ovo je smesno i ruzno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA