Upala je gola u sobu bivšeg dečka i tražila da imaju "trojku": Čim ju je odbio, osvetila se krvavo njegovim testisima!

Nunzia se branila tvrdeći da je postupila u samoobrani, ali je takođe priznala da se ne seća detalja

  • 5

Nunzia del Viscio (43) je odgrizla testis svom bivšem dečku nakon što je on odbio da ima seks sa njoj i još jednim muškarcem u maju prošle godine. Čitav događaj se desio nakon jedne večeri koju je Nunzia provela u opijanju i drogiranju, prenosi thescottishsun.co.uk.

Čovek sa najvećim testisima na svetu: Toliko su džinovska, da jedva hoda i živi kao pustinjak (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE I SNIMAK)

Ona je nakon svoje smene u restoranu u Edinburgu sa kolegama otišla u noćni klub. Tamo su pili i konzumirali drogu, a onda su odlučili da odu do njenog bivšeg dečka Marsela Palme (44) i da tamo nastave svoju zabavu.

Nunzia je onda otišla u sobu sa njegovim prijateljem Masimom. Njen bivši dečko je na sudu rekao da je Nunzia onda gola došla u njegovu sobu i da je tražila da im se priključi u seksu.

- Kad sam odbio, počela je da vrišti na mene pa sam joj bacio njenu odeću i rekao da se gubi iz mog stana. Onda me je zubima zgrabila za testis. Nekoliko sam je puta udario i gurnuo joj prst u oko da bi me pustila, a onda je trznula glavom i iščupala mi testis - ispričao je on.

Kada je policija došla na mesto događaja Nunzia se branila tvrdeći da je postupila u samoobrani, ali je takođe priznala da se ne seća detalja.

- Kad je krenuo prema meni, ugrizla sam ga. Sećam se buke i krvi u ustima - rekla je ona.

Osuđena je na šest meseci zabrane izlaska između deset uveče i šest ujutro, a bivšem dečku mora isplatiti 570 evra odštete.

Njene fotografije možete da pogledate OVDE.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • palica

    8. decembar 2017 | 12:50

    osta paja bez jaja

  • Lorimer

    8. decembar 2017 | 11:39

    570 € za testis? Ipak se dokazuje tvrdnja da u zivotu se isplati i treba imati mu*a hahahahaha

  • Nenad

    17. decembar 2017 | 16:10

    570 evra to je ništa 0 i odnosu štamu je uradila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA