Najmorbidniji grobar živi u Rusiji: Oksanino telo je trulilo ispod zemlje 10 godina, a kada su je iskopali, shvatili su da ju je mrtvu silovao

Njen ubica nikada nije pronađen, ali je policija bila zgrožena saznanjima nakon ekshumacije

  • 1

Oksana Aplekaeva (31), zvezda ruskog Velikog Brata, pronađena je mrtva 1. septembra pre deset godina. Našao ju je vozač kamiona u kanalu na putu za Moskvu. Njen ubica nikada nije pronađen, ali je policija našla nove dokaze, pa je ekshumirala telo. Tada su došli do užasnih saznanja. 

Naime, kako je obdukcija pokazala, grobar je imao seks sa truplom ruske zvezde. Testovi su pokazali da je to učinio grobar Aleksander koji to nije porekao.

Vidovnjak ŽIV SKUVAN: Pokušao da izvede bizarni test izdržljivosti u ekspres loncu, a onda je počelo vrištanje i zapomaganje (VIDEO)

- Ne mogu se buniti protiv nauke. Nakon što se to otkrilo, ne mogu više naći posao - kaže grobar.

Kako u Rusiji ne postoji zakon protiv nekrofilije, on ne može biti kažnjen, ali je dobio otkaz sa posla na kom je radio 12 godina. Takođe, žena ga je ostavila i promenila je svoj broj telefona, piše Daily Mail.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Zoran Veteran

    9. februar 2018 | 00:47

    Ozbiljno čovek bolestan, strogo zatvoren tretman za njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA