≫ 

Nevaljala profesorka imala seks sa učenikom (14): Slala mu je svoje porno fotke, pa ga privodila. A kupovala mu je i drogu! (FOTO)

Dečak je rekao svojim roditeljima da je zbog veze sa nastavnicom popustio u školi

  • 29

Mlada nastavnica uhapšena je zbog navodne seksualne veze sa 14-godišnjim učenikom. Stefani Peterson (26) uhapšena je u sredu ujutro u Nju Smirni, na Floridi, pošto se dečak navodno poverio roditeljima.

Pohotna profesorka imala seks sa učenikom (17) u ćerkinom autu i u njenoj kući dok joj je tu bila porodica: Imala je još 5 sličnih afera! (FOTO)

Kako prenosi Dejli mejl, učenik osmog razreda je rekao da ga je Petersonova povremeno „pokupila“ od kuće u 23 časa i često provodila sate sa njim.

On je takođe rekao da mu je poslala fotografije na kojima je bila gola i da mu je kupila marihuanu. Prema dečakovoj priči, Petersonova mu je rekla da nikome ne treba da kaže o njihovoj vezi. Dečak je rekao svojim roditeljima da je zbog veze sa nastavnicom popustio u školi.

Petersonova je uhapšena, a to je potvrđeno i na Fejsbuk nalogu šerifove kancelarije okruga Voluša. Dan pre nego što je završila u pritvoru, ona je dala otkaz na poslu.

Kao nastavnica na zameni je radila od 2010. godine, a od 2016. je počela da radi kao nastavnica.

Foto: Facebook/ Stephanie Peterson

Policija je navela da je veza između Petersona i dečaka započela u novembru. Nije jasno da li mu je nastavnica predavala ili je samo radila u školi koju je pohađao.

Petersonova i njen suprug Brendon, koji je vatrogasac, u braku su od 2015. godine i nemaju dece. Par je još pre incidenta pokrenuo brakorazvodnu parnicu.

Ona je upućena u pritvor i određena joj je kaucija od 25.000 dolara. Ono što je posebno interesantno u celoj priči jeste to da je njen otac Fililp Peterson poznati advokat.

Ovo nije prvi slučaj ovakve vrste u SAD. Čini se da se sve češće dešava da se profesorke upuštaju u seksulane veze sa učenicima i do sada ništa nije konkretno urađeno kako bi se ovome stalo na put.

Daljinac

(Telegraf.rs/Dejli Mejl)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dača

    2. mart 2018 | 09:53

    Sto ja ne doziveh tako kad sam bio klinac jooooj.

  • john

    2. mart 2018 | 09:50

    Koju sam ja skolu ucio,bruka

  • Stevan

    2. mart 2018 | 13:17

    Moja bivša nastavnica muzičkog je bila bomba i po...tek kad sam odslužio vojsku uspeo sam da je smuvam...bili dve godine u vezi...nešto najlepše što je moglo da mi se u životu desi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA