KOJA VAM JE OMILJENA REKLAMA? Glasajte za pobednika Noći reklamoždera!

Tema ovogodišnje manifestacije 15. mt:s Noć reklamoždera je "Beograd kao grad kreativnosti i sjajnih ideja". Ako volite reklame, glasajte za svoju omiljenu i ne propustite ovaj zaista spektakularan događaj

  • 0

Pred nama je jubilarna 15. mt:s Noć reklamoždera koja će se održati 20. decembra u Sava Centru od 20.30 časova, a tema noći je: Beograd  grad kreativnosti i sjajnih ideja!

I ove godine, posetioci će uživati u najkreativnijim i najzanimljivijim reklamama, a odličan izbor i ove godine potpisuje neumorni Žan Mari Borsiko, vlasnik najveće reklamoteke na svetu “JMB”, koja u svojoj arhivi čuva više od pola miliona reklama. 

Kako organizatori  Noći reklamoždera kažu, Beograd kao grad kreativnosti i sjajnih ideja  izabran je kao ovogodišnja tema jer upravo iz njega dolaze kreativci koji su autori brojnih reklama koje su obišle planetu, u okviru svetske turneje Noći reklamoždera.

- Grad koji je u proteklih 15 godina postao jedan od vodećih gradova u svetu po posećenosti i koji je među prvih 10 na “Best to visit” listi Lonely Planeta za 2015. godinu. Grad čija je najbolja reklama kreativni i gostoljubivi duh njegovih građana. Takođe, samo na ovoj noći publika će imati priliku da pozdravi i sve one koji su na najlepši način reklamirali Srbiju 2014. godine - navode organizatori.

Ove godine u konkurenciji su se našle 33 domaće reklame u glavnoj kategoriji ''TOP 33'', a koja će od njih poneti titulu najbolje saznaćemo u finalu Noći reklamoždera, 20. decembra u Sava Centru.

Ove godine, specijalna podrška domaćoj kreativnosti biće pružena uručivanjem nagrade publike za kategoriju ''Najpopularnija domaća reklama''.

Glasanje počinje 20. novembra isključivo na sajtu www.nocreklamozdera.com.

Prošlogodišnji pobednik  za ''Naj reklamu 2013'' bila je reklama “Domaćinski” za brend Chipsy.

U kategoriji za reklamu decenije publika je dala najviše glasova reklami “Deset godina u vezi sa Vama” kompanije Telekom Srbije.

Prodaja karata za  Noć Reklamoždera počinje 20. novembra na blagajni Sava Centra i u Win Win radnjama, kao i na online www.ddtickets.rs. Cena ulaznica u pretprodaju, od 20. novemra do devetog decembra 500 dinara, a nakon toga će biti 700 dinara.

Samo na Mt:s Noći reklamoždera publika će imati mogućnost da interaktivno učestvuje u maštovitim promocijama koje će pamtiti do naredne godine. Mt:s Noć reklamoždera, noć na koju se čeka godinu dana, noć koja se pamti, noć u kojoj se sanja otvorenih očiju.

Zahvaljući generalnom pokrovitelju manifestacije MT:S biće to veče među prijateljima, gde ćete se osećati domaćinski garantuje Chipsy, a da je ovo 3 u 1 veče mix reklama, muzike i dobre zabave gde nećete spavati uz nas obećava Doncafe.

(Telegra.rs / Promo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA