Vaš omiljeni meda Pedington od danas u bioskopima!

Brzo pod ruke svoje klince, povedite ih u boskop da im novogodišnji praznici budu što lepši kao vama nekada, i to uz avanture čuvenog mede u kišnom mantiliću i šeširiću - Pedingtona!

  • 4

Čuveni meda Pedington ulepšaće nam praznike u istoimenom filmu koji u bioskope dolazi danas 18. decembra!

Omiljeni dečji književni klasik Pedington, uz kojeg su od 1958. odrasle brojne generacije od danas oživljava i na velikom platnu! Pedington je mladi grizli iz mračnih šuma Perua. Svoje detinjstvo provodi u bezbrižnm okruženju i ušuškan u ljubavi svoje tetke i teče.

Međutim Peru pogađa veliki zemljotres i Pedington ostaje sam. Ukrcava se na brod za Englesku i preko okeana se zaputio u nepoznati svet, u nadi da će pronaći naučnika koji je jednom prilikom obećao njegovoj tetki i teči da ako im ikada išta bude trebalo obrate se njemu.

Stigavši u London, na Pedington naleće vesela porodica Braunovih, i tu počinje Pendingtonova londonska avantura!

Film su pred publiku doneli producenti Hari Potera koji su priču o Pedington ispričali na nov i spektakularan način.

U filmu glavne uloge tumače: Hju Bonevil, Seli Hokins i holivudska zvezda Nikol Kidman, a režiju potpisuje britanski reditelj Pol King.

Pedington je sinhronizovan na srspki jezik a glasove karakterima su pozjamili: Milan Kalinić, Milan Lane Gutović, Anica Dobra, Ana Sofrenović, Toma Kuruzović, Srba Milin i Dobrila Ilić.

 

 (Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA