Nova akcija JANA vode s porukom toliko je PLEMENITA, da će vam istopiti srce! Priključite se i vi, jer ništa ne košta (FOTO)

Jana voda nastavlja s prikupljanjem kapljica u okviru humanitrane kampanje “Jana voda sa porukom”. Ideja je da se potpomogne terapija u lečenju dece sa smetnjama u razvoju – uz pomoć najplemenitijih životinja, konja

  • 2

U narednom periodu na sajtu www.vodasporukom.com prikupljaće se kapljice kako bi se realizovala donacija u vidu opreme za konje i didaktičkih materijala i sredstava za rad s mališanima, namenjena neprofitnom, nevladinom udruženju “Potkovica“ koje se bavi hipoterapijom, habilitacijom i rehabilitacijom dece sa smetnjama u razvoju.

Pogledajte kakvim je lepim porukama JANA ulepšala život teško bolesnoj deci! (FOTO)

Ova vrsta lečenja zasniva se na ideji da se jahanjem razvija osećaj za simetriju i ravnotežu, jačaju mišići i poboljšava koordinacija.

Toplina konja deluje na smanjenje grčeva i posebno utiče na opuštanje mišića nogu.

Rad s konjima ne samo da utiče na fizičke sposobnosti dece, već i razvija ljubav prema životinjama, podiže im samopouzdanje i dovodi do mnogih pozitivnih i korisnih navika koje deca stiču, povećava empatiju i stepen brižnosti kod mladih, čini ih smirenijim.

Foto: Promo Foto: Promo

Jana voda je prepoznala značaj hipoterapije za poboljšanje zdravlja i kvaliteta života dece sa poteškoćama u razvoju i njihovih porodica i ova donacija u vidu opreme za konje i didaktičkih materijala i sredstava za rad sa decom doprineće njihovoj socijalizaciji i smanjenju izolovanosti.

Foto: Promo Foto: Promo

Konji su poznati kao jedne od najplemenitijih i najboljih terapijskih životinja koje leče, zato vas Jana voda poziva da posetite sajt www.vodasporukom.com i ostavite poruku jer svaki vaš like, share i aktivnost na sajtu donira kapljice i pomaže u ostvarenju ovog cilja.

(Telegraf.rs / Promo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA