Saznajte šta znači kad sanjate da vam se ide u WC

Da li ste nekad sanjali da vam se ide u WC kojeg nema nigde na vidiku i tako sve dok vas nužda na kraju ne probudi? Saznajte šta to znači

  • 0

Budući da se uskoro pomera sat i da će naš prirodni bioritam biti takođe pomeren, to se može odraziti i na kvalitet sna, a može da se desi i da prođete kroz prave noćne more.

Sanjali ste da NE MOŽETE da se POMERITE, niti da izgovorite bilo šta? Evo šta to znači

- Noćna mora je san koji je jednostavno emotivno strašniji. Snovi nisu tek protok slika, oni su i tok emocija. Ljudi stvaraju noćne more kad se u pravom životu nose s nečim jako emotivnim. Tu je takođe i činjenica da se noćne more mogu dogoditi svima. Svi mi sami kreiramo svoje snove i sve u njima - kaže Ian Volos, psiholog i specijalista za snove.

Najčešće zajedničke noćne more koje muče ljude širom sveta su – snovi u kojima vas proganjaju, ispadanje zuba i nemogućnost da se dođe do toaleta na vreme.

Foto-ilustracija: Foter/Maldita la hora Foto-ilustracija: Foter/Maldita la hora

Proganjanje

Biti progonjen znači da u pravom životu tragate za nekim ciljem. To je obično ovakva noćna mora - banda juri za vama, a vi ne možete da pobgnete, što znači da vas nešto progoni i u stvarnom životu i da ste suočeni sa frustracijama koje ne možete da izbegnete.

Ispadanje zuba

Vaši zubi predstavljaju snagu i poverenje. Pokazujete ih kada se smejete ili ste ljuti. Kad sanjate da vam oni ispadaju, to znači da u budnom stanju postoji neka situacija zbog koje gubite samopouzdanje, kao u snovima zube. Najbolja stvar koju možete da uradite jeste da počnete da se ponašate samouvereno u stvarnosti, jer jer ćete tako i podsvesno početi tako da se osećate.

Ide vam se u WC

Potreba za odlaskom u toalet predstavlja mogućnost da se pobrinete za svoje potrebe. To je simbolično za ljude koji se više brinu za druge nego za sebe. Imajte u vidu samo ovo - najbolji način da se pobrinete za druge jeste da se prvo pobrinete za sebe.

Pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs / PortalOko)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA