DNEVNI HOROSKOP: Saznajte šta vas sve čeka 29. januara

Horoskop za petak. Saznajte da li će vam danas zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 1

Saznajte da li će vam danas zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Osećate se nezadovoljno jer imate dobre ideje, ali neko drugi odlučuje o glavnim aspektima u poslovno-finansijskoj saradnji. Preostaje vam da se pomirite ulogom koju dobijate i da ispunite svoje obaveze. Ipak, na kraju dana se radujete ljubavnim uspesima.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

BIK

Okruženi ste iskrenim i dobronamernim ljudima u poslu. To vas raduje. Osećate se zadovoljno i ispunjeno jer ste deo celine koja besprekorno funkcioniše. U ljubavi ste skloni oklevanju. Nesigurni ste u želje druge strane.

BLIZANCI

Vama nedostaje strpljenje i popustljivost, a vašim saradnicima dovoljno hrabrosti da u potpunosti ostvarite zajedničke poslovne planove. Danas se osećate nemoćno i isfrustrirano. Najbolje je da prihvatite odgovornost za sebe i svoje postupke. Glavobolja.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

RAK

Iako ćete danas ostvasriti jako veliki uspeh u poslu, to neće doprineti miru u kući. Situacija je tamo vrlo napeta i to u vama izaziva pojačani nemir i nervozu. Porodični život je predugo na ivici. Vreme je za neke radikalnije poteze.

LAV

Vrlo ste aktivni, odlučni i ambiciozni. Želite sve i odmah. Vaši apetiti su kraljevski. Ipak, okolnosti su takve da bi trebalo da snizite očekivanja, jer nemožete postići očekivano, ma koliko se trudili! Grešite što svoj posao mešate u vezu. Naučite da ne mislite o poslu kad ste sa voljenom osobom!

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

DEVICA

Danas se pojavljuju novi nesporazumi u relacijama sa starim saradnicima. Postavlja se pitanje poverenja i svhe opstanka dalje saradnje koju otvoreno počinjete da preispitujete. Vrlo ste nezadovoljni i to ne možete da sakrijete. Fizički umor vas stiže.

VAGA

Stalo vam je da neke stvari regulišete ali to činite na potpuno pogrešne načine. Ne budite tvrdoglavi i usvojite nove pristupe i metode u radu koje vam se nameću! Delujete vrlo privlačno, u emotivnom smislu, na svoje okruženje! Iskoristite to!

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

ŠKORPIJA

Osećanje da se vaš trud ne vrednuje dovoljno je dominantno danas u vama. Osećate se čak i poniženo u neku ruku. A, to definitivno nije situacija koju ste spremni da tolerišete! Gledajte da se prepustite danas ljubavi i da uživate u predivnim trenucima sa partnerom!

STRELAC

Zanemarujete potrebe bliskih ljudi za koje ste emotivno vezani. Zbog vašeg posla i ambicija u njemu, trpi vaša porodica. Gledajte da odredite danas svoje prioritete. Posla će uvek biti ali neke emotivne veze koje se prekinu, teško se ponovo uspostavljaju!

Strelac, Horoskop, Astrologija

JARAC

Sledite svoju intuiciju, ne rizikujte previše. Držite se oprobanih recepata i sledite postojeće i utabane staze. Previše ste popustljivi, samim tim delujete prema voljenoj osobi i prilično naivno. A to vam donosi probleme u emotivnim relacijama.

VODOLIJA

Ne budite lažno skromni, ni u poslu a pogotovo ne u ljubavi. Sledite svoj instinkt ali i potrebe. Ne pristajte na polovična rešenja. Držite se toga da je samo ono najbolje za vas dovoljno dobro!

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

RIBE

Skloni ste da lovite u mutnom. Pa, baš zato će vam nečiji predlog da se dođe do relativno lakih para delovati vrlo primamljivo. Ali, ne zalećite se. Nekad je bolje imati manje u ruci a mirno spavati nego rizkivati previše, dobiti mkalo više a onda provesti dane u neizvesnosti i strahu!

Astrolog – Darko Škalabrin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA