Recite STOP prekomernom znojenju!

Lekari i farmaceuti su nakon dugogodišnjeg istraživanja otkrili formulu za rešavanje klinički vidljive hiperhidroze ili kako to jednostavno zovemo-prekomerno znojenje

  • 32

www.agmedica.rs

Perspi-Guard sprej protiv znojenja je klinički odobreno sredstvo koje osigurava 5-dnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa. Proizvod pruža potpunu zaštitu,prijatan miris,a time i samopouzdanje.

Foto: Promo Foto: Promo

Perspi-Guard sprej je snažno i delotvorno sredstvo koji pomaže ljudima koji pate od teških oblika hiperhidroze (prekomernog znojenja) a istovremeno, dovoljno je blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije.

Foto: Promo Foto: Promo

Idealan je za primenu kod bitnih događaja poput: venčanja, zabava, poslovnih sastanaka, javnih nastupa i stresnih situacija. Perspi-Guard namenjen je ženama i muškarcima, nema mirisa i ne ostavlja tragove na odeći zbog čega opet možete nositi sve boje.

Foto: Promo Foto: Promo

Perspi-Guard Sensitive

Budući da Perspi-Guard Sensitive ne sadrži ni alkohol, ni aluminijum, izuzetno je nežan i može se upotrebljavati na delovima tela gde se uobičajena sredstva za znojenje ne preporučuju, a to su prepone i glava, odnosno - LICE.

Perspi-Guard Sensitive sadrži visoko kvalitetni pentapeptid, koji se obično nalazi u luksuznim kremama za tretman protiv starenja kože kao i losionima iste vrste.

perspi-guard-antibacterial-odour-control-bodywash Foto: Promo

Perspi-Guard Body Wash

Perspi-Guard Antibakterijiski Gel za tuširanje je specijalno formulisan kako bi efikasno i ciljano smanjio neprijatne mirise prouzrokovane prekomernim znojenjem poznatije kao Bromofidroza.

Gel za tuširanje može se koristiti svakodnevno u cilju smanjivanja ili eliminisanja upornih neprijatnih mirisa.

Zbog antibakterijskig svojstva, namenjen je za upotrebu protiv neprijatnih mirisa i nije običan gel za tuširanje. Obični gelovi za tuširanje i kupke nisu dovoljno efikasni pri odstranjivanju bakterija, oni samo prikriju neprijatne mirise na kratak period.

Foto: Promo Foto: Promo

Perspi-Rock

Perpsi-Rock 100% prirpdan mineralni dezodorans - bez hemikalija, bez mirisa, bez alkohola, bez aluminijuma, je prirodan proizvod izvađen iz drevnih rudnika Azije.

Ovi kristali mineralnih soli,poznati pod imenom „Taws“, korišćeni su vekovima i daju pravo osveženje u umerenoj protekciji od prekomernog znojenja i neprijatnih mirisa tokom 24sata.

Foto: Promo Foto: Promo

Perspi-Rock prekriva kožu mikroskopskim slojem minerala soli koji ne zapušava pore već neutrališu neprijatan miris koji je prouzrokovan bakterijama koje se nalaze ispod pazuha.

www.agmedica.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hrvatica

    2. februar 2016 | 13:33

    Već isprobano,uistinu odličan proizvod

  • dragan

    3. februar 2016 | 21:38

    Najbolje sredstvo protiv neugodnog mirisa znojenja je SODA BIIARBONA, zdrava, ne iritira kozu, pristupacna svima jer se moze naci svuda i jeftina je...ja to koristim i efikasna je

  • xZero

    16. februar 2016 | 10:46

    Marketing.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA