Ovaj RECEPT od belog luka ispeglaće vaše bore za 7 dana

Mnoge žene troše dosta novca na razne kozmetičke preparate, koji obično nisu toliko delotvorni, a u svojoj kuhinji imaju savršen serum protiv bora

  • 9

Svi znaju da je beli luk odličan za zdravlje i da je snažan antioksidans i prirodni antibiotik, ali da li ste znali da pegla bore?

Evo šta se STVARNO dogodi kad BELI LUK i MED svakog jutra pojedete na prazan stomak (RECEPT)

Mnoge žene troše dosta novca na razne kozmetičke preparate, koji obično nisu toliko delotvorni, a u svojoj kuhinji imaju savršen serum protiv bora.

Recept: Oljuštite 1 čen belog luka i dobro ga izgnječite, zatim dodajte 1 kašičicu meda i 1 kašiku gline u prahu (može da se nabavi u svakoj apoteci ili prodavnici). Promešajte i maska je spremna da je nanesete na lice.

Prvo dobro očistite lice i nanesite masku, zatim sačekajte 20-30 minuta pa isperite mlakom vodom. Možete je ostaviti i preko noći i isprati lice ujutru, ali pre toga na jastuk navucite neku staru jastučnicu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Maska je potpuno prirodna i možete je slobodno koristiti svaki dan.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vendi

    6. april 2016 | 21:55

    Jel neko probao?

  • Magija

    7. april 2016 | 08:20

    Preparat ne samo da neguje vasu kozu i ispravlja bore, vec i cudotvorno stiti od vampira i vukodlaka! Ukoliko ga svakodnevno budete koristili garantovano vise necete imati problema sa nasrtljivim udvaracima, a i ulicni psi i macke ce bezati od vas kao djavo od tamjana.

  • Miki

    7. april 2016 | 08:56

    Može i stajsko djubrivo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA