Evo koliko kalorija potrošite tokom seksa, a koliko kad radite vežbe (KALKULATOR)

Unesite svoje podatke - pol, težinu, seks-pozu i trajanje seksa i dobićete tačan broj kalorija koje ste potrošili. Zatim uporedite s potrošnjom tokom drugih aktivnosti

  • 3

Poznato je da ljudi često za nekoga ko je smršao kažu da se troši mnogo u seksu, ali istina je da tokom seksa ne trošite baš mnogo kalorija. Za tako nešto je potrebno da bude baš divlji seks.

Zato unesite svoje podatke OVDE i saznajte koliko vi tačno kalorija potrošite tokom seksa i da li vam se isplati da prestanete s treninzima.

Muškarci, generalno, troše više kalorija tokom seksa od žena, što je razumljivo, međutim, ako je seks-poza kaubojka, naravno da će dama potrošiti više kalorija nego ako je u pitanju misionarka.

Međutim, isto je i s vežbama. Neće isto kalorija prilikom polučasovnog trčanja potrošiti neko ko ima 70 kg i neko ko ima 100 kg, odnosno, neko ko trči brzim tempom sve vreme ili neko ko trči sporim tempom.

OVDE ukucajte svoju visinu, težinu i tip treninga koji praktikujete i saznajte koliko tačno kalorija trošite.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stojko

    20. april 2016 | 08:43

    Ja sam odavno pronasao idealan odnos - na sex ne trosim nijednu kaloriju, a na vezbe skoro pa isto toliko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA