HOROSKOP ZA 2. JUL: Vage, ne verujte svakom! Rakovi, zamolite familiju da vam sjaše s grbače!

Horoskop za subotu. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 0

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Vi volite sve oko vas a pogotovo sve stavri koje se tiču posla koji obavljate, da budu maksimalno čiste i otvorene. Ipak, nekad kao danas, potrebno je da malo i uprljate ruke, da biste stigli negde!

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

BIK

Trošiet se previše i to oko nekih prilično trivijalnih stvari i ljudi koji vam samo odvlače pažnju sa suštinskih problema kojima se trebate posvetiti!

BLIZANCI

Kontakti sa strancima i to na način na koji i kad se najmanje nadate, danas se ostvaruju na vaše jako veliko zadovoljstvo jer isti vam u perspektivi donose solidan profit!

RAK

Pitanja porodice, vaše tradicionalno najbolnije tačke, danas se otvaraju i to na jedan način koji će od vas zahtevati veliko prilagođavanje! Koliko god bili dragi, članovi porodice umeju da vas baš iscrpe!

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

LAV

Neko će vas danas otvoreno optužiti za neke stvari sa kojima nemate ama baš nikakve veze. Ipak, iako nepravedna optužba neće odmah pasti u vodu, bićete prilično mirni uvereni u dobar ishod!

DEVICA

Neka svi drugi pričaju a vi samo ćutite i radite! To je najbolji način da svima onima koji vas ne vole zatvorite usta! Budite ponosni i dostojanstveni!

VAGA

Nemojte verovati baš svima i ne povodite za lakim i jednostavnim rešenjima! Težite uvek da krenete težim putem, pa tako uradite i danas!

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

ŠKORPIJA

Neko vas otvoreno izaziva i to na način da javno osporava vaše intelektualne ali i kvalitete kao radnika, stvaraoca i mislioca. Ne reagujte već mudro pustite pse da laju dok se ne umore!

STRELAC

Sad je kucnuo pravi čas da otvoreno istupite sa svojim idejama koje su vanvremenske! Nemojte se stideti da zauzmete jedan odbrambeni ali i napadački stav ne biste li ostvarili što želite!

JARAC

Danas dobijate neka priznanja za koja ni sami baš niste sigurni da li ih zaslužujete. Čini se da vas bije jako dobar glas. Uživajte!

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

VODOLIJA

Sad je dobar trenutak da od danas prekinete sa nekim nezdravim životnim navikama. Počnite da se zdravo hranite i više se odmarajte!

RIBE

Nezadovoljstvo koje je kulminiralo u prethodnim danima, polako ustupa mesto zaraznom optimizmu i očekivanjima prilično radosnih događaja za koje dobijate najavu danas.

Astrolog: Darko Škalabrin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA