Mami sam za rođendan poklonila BRADAVICU, ali nisam planirala ono što je usledilo! (FOTO)

Ovo nije bio samo poklon za njenu mamu, već za njihov odnos, jer će zauvek pamtiti taj emocionalni trenutak

  • 3

Mnoga deca svojim majkama za rođendan kupuju cveće, ili ih vode na večeru, ali ova devojka je odlučila da svojoj mami bukvalno promeni život. Poklonila joj je novu bradavicu.

POSLE ANĐELINE DŽOLI: Sve više žena u Srbiji preventivno uklanja DOJKE i JAJNIKE!

SISTEMATSKI PREGLED: Evo koje analize MORATE da uradite sa 30, 40, 50 ili 60 godina!

Lil (56) se već dve godine bori protiv raka dojke.

Nedavno joj je urađena mastektomija, gde joj je naknadno urađena rekonstrukcija desne dojke. Taman kad je pomislila da su njene muke završene, rak je zahvatio levu dojku, pa joj je odstranjena bradavica.

Zbog toga je njena ćerka Anđelika, koja je tatu-majstor, došla na ideju da bi jedna tetovaža mogla da joj poboljša raspoloženje i da doprinese da se ponovo oseća kompletnom.

Radi se o medicinskom poduhvatu, jer se koriste specijalne boje i radi se posebna tehnika tetoviranja. Ovo se izvršava i u pojedinim bolnicama.

Na Lilin rođendan, Anđelika je izvršila tetoviranje bradavice, ali i areole, zone koja je okružuje.

A photo posted by Angel Nutter on

Ovo nije bio samo poklon za Lil, već za njihov odnos, jer će zauvek pamtiti taj emocionalni trenutak.

- Predivan gest moje ćerke. Nije ovo jedina stvar koju je uradila za mene. zajedno sa ostatkom porodice, bila je tu kada sam bukvalno bila u šoku zbog dijagnoze ove strašne bolesti i pokušavala je svakodnevno da nađe prostor za smeh - kroz suze priča Lil.

- Kada sam tokom terapije izgubila kosu, suprug mi je pružio podršku tako što se obrijao, a ćerka je smislila da mi oboji ćelavu glavu tim njenim bojama da bih se osećala bolje - dodaje.

Anđelika je uspešna u svom poslu, ali joj nije bilo lako da sprovede svoju poslednju ideju.

- Znala sam da mama ne bi dozvolila nekom drugom da izvede ovakav poduhvat, a to mi je stvaralo dodatan pritisak. Ipak je to bio veliki dan za nju, u svakom smislu, pa sam morala da budem besprekorna - objašnjava ova mlada dama.

- Otkako se mama razbolela, moja jedina misija je da ni na trenutak ne pomisli da nismo uz nju i da mora da se bori sama - dodaje.

Pogledajte kakvo je zdravstveno stanje žena u Srbiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA