≫ 

Optužili su me da seksualno zlostavljam sina! Mnogi u Srbiji bi je osudili, ali ona misli da nije kriva (FOTO)

Ova majka poručuje da će ona voleti svog sina, čak i ako ga ceo svet bude mrzeo

  • 6

Roditeljstvo je danas težak posao i ima mnoga ograničenja. Ipak, najinteresantnija su ona koja nameće sredina u kojoj živite. Ako prekršite te norme, sigurno ćete biti linčovani, a može da vam se desi da budete optuženi i za zlostavljanje deteta.

RODITELJI: Ako nećete da vam dete bude nevaspitano i razmaženo, ovo NIKAKO nemojte da radite

Nekad su roditelji i nastavnici ovako MALTRETIRALI decu, a danas bi zbog toga išli U ZATVOR!

Džen Anderson Šatak (35) je majka trogodišnjeg dečaka. Živi i radi u Plimutu, u Masačustecu.

Odgaja dete u skladu sa svojim pogledima na život i ne smatra da time povređuje bilo koga.

Njen sin Ru voli da se igra sa kamionima, ali voli i da nosi svetlucave suknjice za balerine. Džen se nije uplitala u njegove izbore i nije smatrala da greši, već je značaj davala slobodi ličnosti svog deteta.

Ipak, nedavno im je u parku prišao nepoznati muškarac, koji se obrušio na njih sa gomilom osuda.

- Vikao je na mene i moje dete, postavljajući pitanje zašto mu dozvoljavam da nosi suknju. Ali njega nije zanimao odgovor. Agresivno se obratio mom sinu pokušavajući da me optuži. Rekao mu je da je on dečak i da ne treba to da nosi i da sam ja loša majka i da je to zlostavljanje deteta - šokirana je Džen.

Sve te optužbe nisu bile dovoljne, pa je totalni stranac slikao dete i zapretio da će svi saznati šta ova majka radi svom sinu.

Pošto je pozvala policiju i prijavila slučaj, Džen je odlučila da ovaj neprijatni događaj objavi na društvenoj mreži Fejsbuk.

- Ako pitate, moj sin će vam objasniti da nosi suknicu za balerinu, jer je tako lepši i hrabriji. Ako pitate, on će vam reći da ne postoje pravila koja određuju šta treba da nosi dečak, a šta devojčica. Moj sin je nosio suknju u crkvi, u prodavnici, u vozu i u pesku. U našem malom svetu, to smo smatrali normalnim. Postavljali su nam ljudi pitanja, jer su bili radoznali i to je bilo u redu. Sve do juče! - napisala je Džen.

Posle tog događaja mali Ru je isprepadan, a njegova mama je poručila da neće dozvoliti da jedan stranac odlučuje o tome na koji način će njen sin živeti.

- Možda svet ne voli ono što predstavlja moj sin, ali ja volim i njega i sve njegove ideje. Biću tu uvek da podržim njegove izbore - objasnila je ova hrabra mama.

Pogledajte koliko  i kako možete da volite.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • assdf

    30. avgust 2016 | 15:46

    A inace dete od 3 godine je samo kupilo i obuklo haljinu pa je shvatilo da mu se svidja....ova zena em sto laze em je bolesna

  • Doberman

    30. avgust 2016 | 13:41

    gejovi se stvaraju i formiraju- biheviorizam, gejovi se ne radjaju.

  • Tutor

    30. avgust 2016 | 22:00

    Pravi debila od sopstvenog sina, lujka. Ne bi tu suknju nikada ni obukao da mu to ona nije nametnula.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA