Imate problema s PROSTATOM? Evo kako da ih se rešite ZAUVEK

Ukoliko imate otežano i često mokrenje, česte infekcije, teško postižete erekciju, a kad i uspete da ejakulirate, količina baš nije za ponos - vreme je da proverite prostatu

  • 6

Prostata je žlezda koja se nalazi u dubini karlice, pored mokraćnih kanala i predstavlja ključni deo muškog reproduktivnog sistema. Njena funkcija nije do kraja ispitana, ali se zna da ima ulogu stvaranja ejakulanta, važna je za procese kao što su erekcija, ejakulacija, pokretljivost spermatozoida. Sekret prostate sadrži i materije koje štite repoduktivne i mokraćne puteve od infekcije.

NAJČEŠĆA OBOLJENJA PROSTATE

Najčešće bolesti prostate su benigna prostatična hiperplazija (BPH, odnosno uvećanje prostate). Prostata počinje sa uvećanjem onog trenutka kada krene da se smanjuje nivo testosterona.

Bolest prostate uglavnom je vezana za godine starosti muškaraca, dok zapaljenje prostate (prostatitis) može da se javi u svakom životnom dobu, dakle nijedan muškarac nije pošteđen rizika da oboli od neke vrste prostatitisa.

Dva glavna oboljenja jesu adenom i karcinom prostate. Najbitnije kod ovih oboljenja jeste sama prevencija, to jest rana dijagnostika, ako se ove bolesti otkriju na vreme izlečenje je u 90 posto slučajeva uspešno.

Ilustracija: Profimedia Ilustracija: Profimedia

LEČENJE PROSTATE

Lečenje prostate sastoji se od širokog spektra spoljnih i unutrašnjih faktora, te je važno uticati sa obe trane. Prva faza je izbegavanje iritacije prostate, pa je stoga važno izbegavati duga sedenja i nazeb.

Druga faza jeste uključivanje alfa blokatora kao i lekova koji utiču na hormonsko delovanje.

Pored izbora lečenja klasičnom medicinom, vrlo uspešno pomažu preparati biljnog porekla. Jedan od njih koji je beleži pozitivne rezultate jeste biljna mešavina namenjena za ublažavanje tegoba prostate.

Foto: Alter Fito Farm/Promo Foto: Alter Fito Farm/Promo

DOKTOR LEČI, PRIRODA ISCELJUJE

Čaj za prostatu, kojeg proizvodi firma Alter Fito Pharm, pokazao se kao odličan uroantiseptik, utiče na smanjenje prostate, ublažava otežano i teško mokrenje, i sprečava hipertrofiju prostate. Pomaže kod stimulacije spermatogeneze i poboljšava potenciju.

Za više informacija posetite web-sajt kompanije Alter Fito Pharm ili njihovu službenu Fejsbuk stranicu, a tu je i mogućnost besplatnog telefonskog poziva na broj 0800 000 088.

(Telegraf.rs / Promo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milijana

    13. septembar 2016 | 14:45

    Zaista verujem u prirodne preparate i verujem da pomažu kada se veruje u njih. Sve što radimo bez volje i vere unapred je osuđeno na propast.

  • Saki

    14. septembar 2016 | 09:13

    KOlko treba da se pije

  • Kasi

    24. januar 2019 | 11:55

    Imam pitanje za nekod od dr.urologa..Vec duze vreme nocu ustajem leti ne a zimi Obavezno jednom ustanem na pisanje.dr.problem..prilikom erekcije koja traje jako kratko od nekih 5minuta..sexualni odnos je sveden na Jednom u mesec dana...desava se da prilikom svrsavanja osetim blago peckanje ..Treca stvar kiristim DIAZEPAM ..TABLETE. VISE OD 25GOD...PITANJE...DALI DUGO GIDISNJA UPOTREBA DIAZEPAMA JE UZROK OVOME STO MI SE DESAVA..I DALI BI TREBALO DA IZVRSIM KAKVE PREGLEDE KOD UROLOGA...DA LI JE MOGUCE DA BOLUJEM OD PROSTATE. S OBZIROM DA USTAJEM NOCU..HVALA NAJLEPSA OCEKUJEM VAS ODG.STO JE MOGUCE BRZE....KASI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA