≫ 

HOROSKOP ZA 20. OKTOBAR: Jarčevi, dolaze bolji dani! Lavovi, napredovaćete u svakom smislu!

Horoskop za četvrtak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 0

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Nije preterano uspešan dan kada je u pitanju polje finansija, pa je najbolje da ne rizikujete previše. Ukoliko ste slobodni, ovaj dan je veoma povoljan za nova poznanstva kao i za početak neke veze. Mogući su bolovi u predelu abdomena.

BIK

Zadovoljni ste situacijom na poslovnom planu kao i stabilnom materijalnom situacijom koju imate. Možete da očekujete veoma povoljnu atmosferu za druženje sa voljenom osobom u večernjim časovima. Povedite računa o jetri.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

BLIZANCI

Nemojte da očekujete previše. Trenutno jednostavno nemate dobre pozicije za veće pomake na ovom polju. Možete da očekujete zanimljivo poznanstvo sa jednom osobom koja će vas fascinirati svojim drugačijim pristupom. Prenaglašena nervoza.

RAK

Idealan je dan da se posvetite nekm zaostalim obavezama koje je još ranije trebalo da završite. Očekuje vas mogućnost da uđete u strastvenu novu avanturu sa osobom koju ste nedavno upoznali. Moguća je ukočenost i bolovi u mišićima.

LAV

Možete da očekujete priliku da sklopite nova poznanstva koja će vam biti važna za napredovanje u karijeri. Očekuje vas mogućnost da sa nekom osobom sa kojom ste imali prijateljski odnos stupite u emotivnu vezu. Izbegavajte cigarete.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

DEVICA

Očekuje vas poboljšanje zarade ako se bavite privatnim poslom. U svakom slučaju, ostvarićete veliki pomal. Želite da sačuvate odnos sa voljenom osobom od uticaja sa strane koji bi vam mogli naškoditi. Dobro se osećate i nemate probleme na ovom polju.

VAGA

Dvoumite se koji posao da odaberete jer konačno imate više ponuda na ovom planu. Nemojte da odugovlačite previše. Vreme je da dešavanja iz prošlosti ostavite iza sebe i da se okrenete novim poznanstvima! Problemi zbog nadutosti.

ŠKORPIJA

Vreme je da se posvetite boljoj organizaciji svojih troškova i raspodeli finansijskih sredstava. Zadovoljni ste trenutnom emotivnom situacijom i nemate želju za bilo kakvim promenama na ovom polju. Proverite svoju dioptriju za svaki slučaj.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

STRELAC

Očekuje vas veoma uspešan dan! Možete da se nadate veoma pozitivnim rezultatima na polju posla. Imate priliku da birate između brojnih udvarača koji stoje pred vašim vratima. Budite mudri! Mogući problemi sa virusima, ojačajte svoj imunitet.

JARAC

Konačno ste rešili da se malo aktivnije pozabavite nekim poslovnim problemima i da se pokrenete na ovom polju. Možete da očekujete poboljšanje odnosa sa voljenom osobom. Dolaze bolji dani za vas kada je ljubav u pitanju. Uspostavili ste unutrašnji balans.

VODOLIJA

Svesni ste činjenice da ne možete uvek da računate na sve poslovne saradnike, pa se zato držite na distanci od pojedinih. Imate prevelika očekivanja, jer idealizujete voljenu osobu. Niko nije savršen, pa ni vaš patrner. Pojačana nervoza tokom celog dana.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

RIBE

Pred vama je mogućnost da donesete veoma važnu odluku koja će obeležiti vašu karijeru u budućnosti. Ukoliko budete bili strpljivi, voljena osoba će vam pokazati svoju stranu, koju još uvek niste upoznali. Dobro ste raspoloženi i dobro se osećate.

Astrolog: Ruža Ružanović

Saznajte sve sudbinske tajne koje se kriju na vašem dlanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA