Savršen doručak za tvoj svaki dan: Wellness Breakfast!

Wellness Breakfast keks je napravljen od pet vrsta odabranih žitarica od celog zrna i bogat je vitaminima B1, B3 i B6 koji doprinose normalnom funkcionisanju našeg metabolizma

  • 0

Svi znamo da je doručak najvažniji obrok u toku dana, ali često prosto nemamo dovoljno vremena za važne stvari. Zato se Wellness Breakfast keks odlično uklapa u Vaš životni ritam.

Bilo da doručkujete kod kuće ili kasnije, znate da Vas u tašni čeka ukusan doručak, a sve što treba da uradite jeste da ga iskombinujete sa nekim napitkom poput mleka, jogurta, soka ili sa voćem po želji. Tako brzo dobijate ukusan i lagan obrok koji Vam daje dovoljno energije za početak dana.

Foto: Promo Foto: Promo

Jedan od osnovnih principa pravilne ishrane svakodnevna upotreba integralnih žitarica. Wellness Breakfast keks je napravljen od pet vrsta odabranih žitarica od celog zrna i bogat je vitaminima B1, B3 i B6 koji doprinose normalnom funkcionisanju našeg metabolizma.

Wellness Brakfast dostupan je u praktičnom pakovanju u dva ukusa: ukus nežnog mleka i hrskavog badema, kao i u osvežavajućem ukusu šumskog voća.

Wellness Breakfast - i dan može da počne!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA