≫ 

Ova 2 sastojka pobeđuju celulit u 1 sekundi, i već se nalaze u vašoj kuhinji

Sad je pravo vreme da se otarasite celulita - a nema jednostavnijeg i jeftinijeg načina od ovog

  • 0

Već razmišljate o tome da li ćete ući u ovo leto bez celulita i razgolititi noge? Niste sami - oko 80 odsto žena muku muči sa celulitom - uključujući i vitke i velike zvezde kao što su Kim Kardašijan i Sijena Miler.

Pomešajte ova dva sastojka i STRIJE će nestati zauvek! A 100% u kuhinji već imate sve što vam treba (FOTO) (RECEPT)

MAGIJA ZA CELULIT: Samo 2 sastojka i pomorandžina kora nestaje (RECEPT)

I do sada je za borbu sa ovim velikm ženskim neprijateljem smišljeno mnoštvo proizvoda i otkačenih trikova - od dijeta za detoksikaciju i zelenog čaja, preko flastera, pa do čudesnih gaća za toljenje celulita - a sve kako bi se sa butina i zadnjice skinula uporna, dosadna i ne baš lepa pomorandžina kora.

Međutim, prema stručnjaku za negu kože Nataliji Robinson, postoji mnogo jeftiniji i efikasniji način da se pobede grudvice, ispupčenja i udubljenja - a potrebna su vam samo dva sastojka iz vašeg visećeg kuhinjskog elementa.

Printskrin: Instagram/ theashleygraham Printskrin: Instagram/ theashleygraham

Natalija, koji je zadužena za negu kože mnogih zvezda sa A-liste, izjavila je de je piling ili maska od sode bikarbone i meda najefikasniji način da se sa kože i tela proteraju ružne izbočine.

Govoreći o jednostavnom rešenju u koje se kune, ona je objasnila: - Masiranje nogu medom poboljšaće cirkulaciju krvi i proboljšati limfni tok. Soda će prirodno pilingovati, dok med će med hidrirati kožu tela. Med je prirodni sastojak koji će decongest kožu i smanjiti vidljivost celulita, a neće opteretiti telo toksinima i hemikalija čestim u preparatima za negu kože.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Piling možete da napravite sami kod kuće, a potrebno vam je: jedna kašičicu meda i jedna kašičica sode bikarbone - pomešajte ih ili u maloj posudi ili na dlanu (ili pred tuširanje ili dok se tuširate). Dodajte malo vode kako biste razredili konzistenciju.

Masirajte intenzivno - fokusirajući se posebno na noge, butine, stomak i ruke dva-tri minuta dok problematična površina kože ne postane glatka i crvena.

Zatim nanesite med na delove nogu gde je celulit vidljiv i ta područja pljeskajte od četiri do sedam minuta.

To će poboljšati protok krvi i omekšati celulit. Samo pazite da ne preterate jer prejakim pritiskom možete oštetiti kapilare.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA