≫ 

Ovog meseca su ČAK 4 planete retrogradne - i napraviće vam PAKAO OD ŽIVOTA

Ovog meseca čak četiri planete biće retrogradne, što znači da će ceo april biti pun prispitivanja i sumnje. Bez obzira koji horoskopski znak bili, ovi simptomi vas neće zaobići, zato budite spremni

  • 0

Retrogradnost planeta predstavlja njihovo prividno kretanje unazad, u smeru suprotnom od prirodne orbite i često se koristi i izraz da planete idu "u rikverc". Simbolika retrogradnog kretanja na neki način predstavlja kontakt osobe sa samom sobom, sa svojim unutrašnjim bićem i opisuje subjektivno sagledavanje.

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. APRIL: Devici će neko zapasti za oko, a Bik će razmišljati o raskidu

Zvezde poručuju: Evo zašto je sada pravi trenutak da zovete bivšu ljubav na seks

Ova pojava tera vas da jasnije sagledate sebe i svoje težnje, preispitate ispravnost planova i metoda i ispravite greške koje ste načinila na putu ka ostvarenju svojih ciljeva u aktuelnom vremenskom periodu.

Retrogradni Saturn,

Od 6. aprila do 25. avgusta

Na sreću, Saturn postaje retrogradan jednom godišnje, tako da kada prođe možete da odahnete, ali do tada ova planeta može uticati na vas. Ovo je planeta discpline, zato će vam neki zadaci delovati teži nego inače.

Na primer, iritirajuće kolege će vas još više nervirati. Neke veće obaveze činiće vam se kao penjanje uz planinu, što će vas primorati da stvari radite na pravi način.

Ako morate da menjate raspored, bićete primorani da napravite prioritete. Kada je Saturn retrogradan, to vam daje mogućnost da pogledate iza sebe i reorganizujete ili uspostavite nove pravila aktivnosti i obaveza koje su izvor frustracija.

Foto-ilustracija: Pixabay Foto-ilustracija: Pixabay

Retrogradni Merkur (9. april - 4. maj)

Ovaj fijasko od skoro mesec dana nateraće vas da se osećate kao da se te na vašaru, vrtitite se na nekoj od ludih sprava i imate osećaj da ćete povratiti. Drugim rečima, u ovom periodu NE RADITE NIŠTA važno zbog čega bi kasnije mogli da se kajete. Šta god da se desi, morate da budete fleksibilni i nastavite dalje. Ako u ovom periodu želite da date otkaz i raskinete s nekmom osobom, bolje bi vam bilo da sačekate.

Retrogradna Venera (6. mart - 15. april)

Venera u astrologiji vlada lepotom, umetnošću, društvenim odnosima, partnerstvom, romantikom, vrednostima, novcem i finansijskom sigurnošću. Kada se Venera kreće retrogradno, pravite procene pravih

vrednosti ljudi i stvari u našem okruženju. Bivše ljubavi mogle bi ponovo da vam se pojave u životu tokom retrogradne Venere.

Ovaj period je skoro na izmaku, tako da je najgore prošlo.

Retrogradni Pluton  (20. april - 28. septembar)

Ovo je veoma dugačak period i imaćete utisak kao da nikada neće proći. Počećete da budete sumnjičavi, mada to ne mora da bude loša stvar. Ovo je dobar period da preispitate sami sebe i shvatite šta radite, šta ste uradili i šta ne bi trebalo da radite. Retogradni Pluton u ljudim stvara veliku sumnju i ovo je period kada ćete težiti da uspostavite veću kontrolu nad sopstvenim životom.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA