≫ 

BEZ VEŽBANJA I DIJETE: Ovaj napitak košta SAMO 120 dinara u prodavnici, a topi kilograme ko lud

Pijte svaki dan ovaj sok i smanjićete obim struka za neverovatnih 2.5 centimetra

  • 2

Ispijanje jedne čaše soka od paradajza može drastično smanjiti obim vašeg struka, bez potrebe da primenjujete bilo kakve dijete, pokazalo je istraživanje, koje je objavljeno u u časopisu Ishrana.

 Pićete ih svaki dan: 4 napitka koja garantuju savršenu lepotu (RECEPTI)

Kada vidite koliko je opasno - više nikada nećete jesti paradajz i krastavac zajedno

Smršajte uz pomoć jabuke i još 3 sastojka koja imate nadohvat ruke (RECEPT)

Žene koje su osam nedelje pile 280 miligrama ovog dragocenog napitka, izgubile su više od 50 odsto masti u predelu stomaka, smanjili kilažu i nivo holesterola. Najbrža i najvidljivija promena bila je značajan gubitak kilograma, a stručnjaci su naglasili da nije reč o izbačenoj tečnosti, već o sagorevanju masnih naslaga.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

"Testirane žene nisu menjale svoje navike u ishrani ili vežbanju, a već nakon nekoliko dana rezultati su se i te kako videli", otkrili su naučnici koji su sproveli eksperiment.

Kako ova tečnost pomaže da smršamo?

Sok od paradajiza, takođe, povećava broj antioksidanasa u telu, podstiče opšte zrdavstveno stanje i samim tim sprečava brojne bolesti, koje izaziva gojaznost. Ona je bogata likopenom, antioksidansom, koji je povećava proizvodnju adiponektina. Ovaj protein ubrzava metabolizam, reguliše nivo glukoze i razlaže masti.

Foto-ilustracija: Foter/postbear Foto-ilustracija: Foter/postbear

Sok od paradajza odličan je za kožu i blistav ten, a značajno smanjuje kašalj, sprečava anemiju, ublažava reumatske simptome i popravlja krvnu sliku. Odličan je prirodni lek i za grčeve u mišićima, jer je bogat magnezijumom, sadrži kalijum, kalcijum, biljne proteine, kao i ugljene hidrate i neophodan vitamin C.

Pored soka, ovo povrće pripremljeno kao salata, čorba ili drugačiji vid dodatku jelima imaće pozitivan učinak na organizam. Ako ne možete da sačekate kraj leta i početak jeseni i sami napravite ovaj magični napitak, a možete ga kupiti u prodavnici za nešto više od 120 dinara.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    23. april 2017 | 09:03

    Taj u prodavnici je pun konzervansa

  • zoki

    24. april 2017 | 08:36

    trcanje i setnja ne kostaju dnevno 120 dinara,nisu puni konzervansa i secera a smanjuju masne naslage.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA