≫ 

NEVEROVATNA transformacija "debelog oca" - za 3 meseca je postao prava ZVER (VIDEO)

Podvig ovog muškarca dobija na značaju ako se zna da ima 45 godina

  • 2

Direktor kompanije Ben Džekson zamenio je pite, pivo i hranu bogatu ugljenim hidratima sa laganim salatama i proteinskim šejkovima i za 12 nedelja potpuno promenio lični opis.

 Verenik je ostavio jer je imala 110 kilograma, a sada bi sve dao da mu se vrati jer se PREPOLOVILA i izgleda nikad bolje (FOTO)

Prepolovila se: Smršala najdeblja rijaliti zvezda, mama čuvene Honey Boo Boo! (VIDEO)

Transformacija decenije od 65 kila: Bio je debeo i meta sprdnje, sad grmi kako izgleda (FOTO)

Kako bi dostigao sadašnju liniju, Ben je morao da se podvrgne strogom režimu ishrane i vežbanju. Koliko je bio posvećen i odlučan da dostigne cilj govori podatak da je odlučio da se odrekne alkohola dok je sa prijateljima bio na skijanju u Francuskoj.

On je dokazao da su godine samo broj i da pozitivan način razmišljanja može sredovečnog čoveka da stavi u telo jednog dvadesetogodišnjaka.

Osobe koje vode aktivan život i sredovečne godine dožive sa zdravim srcem imaju šansu da žive i do sedam godina duže od svojih vršnjaka, pokazala je najnovija studija sprovedena na 26.000 muškaraca starijih od 40 godina.

Ben je otkrio da mu je pronalazak idealnog izgleda u 45. trenutno nešto najbolje što je moglo da mu se dogodi u životu. Srećan porodičan život i obaveze na poslu uticale su da se  njegovo telo opusti i ne izgleda kao pre.

Lični trener Tom Pitfild rekao je da sve više starijih muškaraca preispituje svoje zdravlje. Prema njemu, Ben je najbolji primer kako godine ne predstavljaju ograničenje kada je postavljanje ciljeva u oblasti fitnesa.

- Sredovečni muškarci imaju stabilniji način života u odnosu na 20-godišnjake,  imaju vreme i dohodak dovoljan da ulažu u sebe i svoje telo. Poenta je da vaše telo može da se razvija i raste i u tim godinama - rekao je Pitfild.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA