Otišla sam na brazilsku depilaciju prvi put, evo kako je to izgledalo

Depilacija može da bude neprijatna ali je neophodna kako biste izgledale lepo i negovano tokom cele godine, pogotovo leti

  • 5

Kada pomislite na leto, plažu,bikini, ne možete a da ne pomislite na brazilsku depilaciju.

Ovakvu frizuru "tamo dole" muškarci baš obožavaju!

 Nakon BRAZILKE i TURKINJE, najnovija intimna frizura za kojom žene lude je SRPKINJA

To je tehnika uklanjanja dlačica voskom sa pubične oblasti. Sama pomisao na taj deo i koliko je osetljiv mi je bila zastrašujuća. Ipak želela sam da probam i to je ovako izgledalo.

Prvo sam tražila salon, naravno po preporuci, jer za taj deo ne bih baš išla kod prosečnog kozmetičara, jer je sam po sebi osetljiv ali i intiman.

Po dogovoru odlazim u salon i samo što sam se smestila na krevet za depilaciju, istina divan i udoban, krenula sam sa pitanjima. Prvo me zanimalo da li će boleti, da se pripremim, iako je moja toleranvija na bol prilično niska.

Imam veoma gustu kosu i jake dlačiće na telu, ali za lepotu se ponešto mora i otrpeti. Koristli su vosak za osetljivu kožu, kakva je moja inače.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ono što je važno da je dužina dlačica dovoljno duga za vosak, tako da nemojte ih skraćivati mnogo, jer vosak neće moći da ih ukloni. Bol je bio podnošljiv, nije ni blizu onog strašnog bola koji sam očekivala.

Istina bila sam u rukama profesionalca. Dugogodišnje iskustvo je jako bitno, zbog  poznavanja same tehnike kao i svih tipova kože i načina na koji se oni tretiraju.

Depilacija je trajala manje od 30 minuta. Bilo je malo crvenila koje se povuklo već sutradan, koža, meka i glatka, a ja zadovoljna i mirna naredne 2 do 3 nedelje. Svakako bih to ponovo uradila i rado preporučila.

Dolazi leto, zablistajte na plaži i uživajte u suncu.

Daljinac baner

( Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA