Horoskop otkriva: 3 znaka koja će partneri uvek prevariti u vezi

Da li vam se čini da vas partneri stalno varaju? Možda je to zbog astrologije

  • 0

Vodolije, Rakovi i Device tri su horoskopska znaka, koje zbog svog ponašanja, partneri najčešće varaju.

HOROSKOP OTKRIVA: Muškarci rođeni u ovim znakovima su među najboljim očevima

Ova 4 znaka nikada neće imati sreće u ljubavi i osuđeni su da zauvek budu sami

4 ženska horoskopska znaka koja će bez razmišljanja imati seks sa vama, i to već večeras!

Mnogi ljudi su bar jednom u životu varali ili bili prevareni. Šta god da se dešava u vezi, varanje nikada nije dobar odgovor, niti je prihvatljiv. Međutim, nekada je za ovu stvar kriva astrologija.

Koliko puta ste izgubili veru u ljubav, jer na kraju budete povređeni ili žrtva preljube? Mislite da su muškarci napaljeni psi, koji onu stvar ne mogu da drže u pantalonama. Ako često imate ovakva iskustva, trebalo bi da se raspitate, jer možda se radi o nečemu mnogo ozbiljnijem.

1. Vodolija (20. januar - 18. februar)

Vodolije su poznate po tome što su hladne i neosetljive. One su dobri ljudi, ali koriste ovu hladnoću kao odbrambeni mehanizam kako bi izbegli intimnost. Partner Vodolije ne može da bude blizak s njim i misli da ne brine o njihovim problemima. A pošto osobe rođene u ovom znaku obično zauzete kako bi promenile svet, njihovi partneri mogu se osećati izostavljeno. Ovo je posebno slučaj kada počnu da traže vezu, pažnju i naklonost od nekog drugog.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

2. Rak (21. jun - 22. jul)

Zbog čestih promena raspoloženja i sebičnosti, Rak može zaista da navede svog partnera na prevaru. Oni vole, ali ponekad kao da pustite partnera da odšteta i na drugom mestu pronađu ljubav koju traže. Takođe, pošto rakom vladaju emocije, oni mogu postati sasvim oprezni, što ne ostavlja partneru ništ drugo osim da ode ruke nekog drugog.

3. Devica (23. avgust - 22. septembar)

Devica ima metodički pogled na život i često insistira na detaljima da im se desi da zaborave kako izgleda pažljiv partner. Oni takođe pate od ekstremne nesigurnosti i teško prihvataju da su lepi ili vredni ljubavi. Njihova nesigurnost može da se lako primeti, što ih čini slabim za partnera koji bi pored sebe želeli da imaju pažljivu i pouzdanu osobu.

Sada kada znate koje horoskopske znakovi najčešće varaju i zaljubite se u neki od njih, možda ćete želeti da im date drugu šansu. Međutim, ovaj put, trebalo bi da radite na slabostima i na taj način zaustavite problem pre nego što se pojavi.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA