Tempo vas nagrađuje: U novu godinu sa novom kuhinjom

Priliku da osvoje nagrade imaju potrošači svih 12 Tempo hipermarketa širom Srbije, tako što će sa računa od preko 3.000 dinara ostvarenog u Tempu poslati kod koji se nalazi na računu na broj 1210

  • 0

U susret novogodišnjim praznicima i periodu darivanja Tempo hipermarketi rešili su da obraduju svoje potrošače i spremili su za njih vredne nagrade.

Svi potrošači koji u periodu od 01. do 29. decembra u Tempo hipermarketima ostvare račun preko 3.000,00 dinara stiču pravo da učestvuju u velikoj nagradnoj igri i u novu godinu uđu sa kuhinjom iz snova.

- Kuhinja je tradicionalno mesto okupljanja porodice i mesto za koje nas vezuju najlepše uspomene i nezaboravni trenuci sa najbližima. Upravo iz tog razloga želeli smo da našim potrošačima omogućimo da im ti trenuci prođu u najlepšem mogućem ambijentu. Za najsrećnije potrošače spremili smo čak 12 Gorenje kuhinja, koje će biti urađene po meri uz svu prateću aparaturu, tako da će predstavljati pravu kuhinju iz snova - rekla je Marija Dimitrijević, marketing manadžerka Tempa.

Priliku da osvoje nagrade imaju potrošači svih 12 Tempo hipermarketa širom Srbije, tako što će sa računa od preko 3.000 dinara ostvarenog u Tempu poslati kod koji se nalazi na računu na broj 1210. Pored 12 kuhinja iz snova u vrednosti od 375.000,00 dinara koju će moći da poruče i kreiraju u najbližem Gorenje studiju, Tempo je pripremio i 480 vaučera za kupovinu u vrednosti od 10.000,00 dinara, koji će se izvlačiti svakog petka trajanja Igre. Nagradna igra pocinje 1. decembra i traje do 30. decembra kada je i izvlacenje dobitnika.

Neka vam prva uspomena iz naredne godine bude u kuhinji iz snova!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA