≫ 

Napravite jeftinije, a zdravije vlažne maramice - sve za pripremu već imate u kući

Vlažne maramice koristimo u različitim prilikama

  • 4

Ukoliko želite da napravite sami vaše vlažne maramice onda je ovo prava stvar za vas jer uz pomoć ovih sastojaka znaćete da su one potpuno bezbedne po vaše zdravlje.

10 namirnica zbog kojih vaše telo ima neprijatan miris

Jedna žena snimila je video u kojem pokazuje kako da same kod kuće napravite vlažne maramice bez dodatka parfema, parabena i ostalih sastojaka koji mogu da osuše ili oštete osetljivu dečiju ili vašu kožu.

Foto: Pixabay.com/Sastojci koji vam trebaju su vam već dostupni.

Mnoga deca su zbog nekih sastojaka alergična na vlažne maramice koje možete da kupite u parfimerijama i marketima. Ova mama odlučila je da podeli super koristan trik i pokaže da sve mame koje imaju isti problem mogu kod kuće da naprave same vlažne maramice, piše net.hr.

Sve što vam je potrebno je: toalet papir ili papirni ubrusi i to što deblji to bolje, voda, bebi ulje i dečija kupka.

U jednoj šoljici vode pomešajte dve kašike kupke i veliku kašiku bebi ulja, a zatim tom mešavinom prelijte rolnu toalet papira ili ubrusa. Nakon desetak minuta okrenite rolnu kako bi se tečnost upila i sa druge strane. Nakon što papir upije tečnost, samo izvadite kartonski kolut iz sredine i to je to. Stavite ih u praznu kutiju prethodnih vlažnih maramica i koristite.

Daljinac

(Telegraf.rs/M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA