≫ 

Preskakala je večeru 7 dana, poslednjeg je stala pred ogledalo i nije mogla da prepozna svoj stomak (FOTO)

Stara izreka kaže “večeru poklonite neprijatelju”, ali kako se preskakanje obroka može odraziti na vaše zdravlje

  • 2

Preskakanje obroka nije uopšte pametno i može da bude jako opasno po zdravlje. Za večeru trebate da se opredelite za neku laganu hranu ili salatu, ali preskakanje ovog obroka može bitno da utiče na vaš izgled.

Izuzetno zdrava namirnica koju po svaku cenu morate da izbegavate za ručak jer može da vas ugoji

Dženi je odlučila da cele nedelje izbegava večeru ne bi li videla šta će to da uradi njenom izgledu i hoće li doprineti mršavljenju.

- Jela sam svakoga dana u periodu od 9 do 16 časova. Za doručak sam jela ovsenu kašu, čia seme i borovnicu ili proteinski šejk sa granolom. Oko 13 časova jela sam salatu od kelja sa tofuom, semenkama suncokreta i avokadom. Za ručak sam jela bananu sa kikiriki puterom, sojinim mlekom, bobičastim voćem i orasima, rekla je ona.

A post shared by Jenny Sugar (@jennysugar) on

Prva tri dana su joj bila paklena, pogotovo što se cela porodica okupljala kako bi večerala svakog dana, a ona nije mogla da okusi hranu sa njima.

Fizički sam se osećala mnogo bolje. Odlazak na spavanje je bio naporan jer sam bila gladna i to mi je otežavalo san. Ali, kako nisam jela uveče, izbegla sam nadimanje i bolje sam spavala. Ujutru bih se probudila mrtva gladna, ali je glad nestajala kada bih počela sa treningom. Osećala sam da imam manje energije, pojasnila je.

A post shared by Jenny Sugar (@jennysugar) on

Propuštanje večere podsetilo je Dženi zašto je porodično okupljanje bitno. Sada se više ne prejeda za večeru i ne jede ostatke koje njena deca ostave za sobom, piše Popsugar. Prestala je da gricka hranu dok sprema svojoj deci užinu za školu.

- Iako je moj stomak izgledao super sutradan pošto ja preskočim večeru, ni za šta na svetu više ne bih propuštala večeru jer sam postala nesrećna. Radije bih se odrekla doručka nego večere sa porodicom, rekla je ona za kraj.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pratilac

    30. decembar 2017 | 01:07

    Lep san, a ne mozes da zaspis od gladi!??? Sta sam nocas propustio... Mmm, nista.

  • Јасмина

    29. decembar 2017 | 13:46

    Лепа али скупа дијета.Постоји и јефтинији начин за раван стомачић...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA