Bojana Bojanić se pojavila u prelepoj haljini dizajnerke Marije i napravila pravi haos na izboru za najlepšu ženu na svim kontinentima (FOTO)

Na današnjoj probi svečanih haljina za finalno veče, Bojana se predstavila u kreaciji koja ostavlja bez daha, izmamljuje uzdahe i pravi pometnju među konkurencijom

  • 3

Pripreme za grand finale takmičenja Miss Intercontinental u Hurgadi uveliko traju, dok interesovanje za našu predstavnicu Bojanu Bojanić ne jenjava!

Na današnjoj probi svečanih haljina za finalno veče, Bojana se predstavila u kreaciji koja ostavlja bez daha, izmamljuje uzdahe i pravi pometnju među konkurencijom. Haljinu je dizanirala Marija Šabić. Prelepa duga bela toaleta, specijalno dizajnirana za našu lepoticu, sačinjena je od kombinacije najfinijih materijala sa istančanim detaljima.

Marija Šabić je pre deset godina na ovom takmičenju dobila nagradu za najlepše dizajniranu haljinu. Da li će tako biti i sad?

Foto: Promo

Takođe, u kategoriji predstavljanja nacionalnog kostima, publika će doživeti specijalno iznenađenje za koje će isto "krivac" biti Marija Šabić. Bojana će izaći na scenu u belom stilizovanom kostimu kao "Kraljica belog sporta" u čast našeg najvećeg sportiste Novaka Đokovića, koji je Srbiju ucinio prepoznatljivijom na svetskoj mapi. Bling Bling dizajn, se potrudio da začini ovu fantastičnu kreaciju upečatljivim aksesoarima, specijalno dizajniranim reketom i lopticama ukrašenim obeležjima naše države.

Foto: Promo

Da napomenemo da je pored večernje toalete i nacionalnog kostima, takmičarka obavezna da se predstavi i u bikiniju, koji je ovoga puta Bojani dizajnirala mlada novosadska dizajnerka Ena Popov.

Foto: Promo

Na nama je da našoj prredstavnici poželimo svu sreću i najbolji plasman u finalu a u tome nam možete pomoći i vi, tako što ćete glasati do 24 januara na OVOM linku.

Napred Bojana!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA