≫ 

5 načina da odmah povećate grudi bez pomoći plastičnog hirurga

Uvek može više i bolje kada je izgled i veličina ženskih grudi u pitanju

  • 9

Kada se radi o grudima, žene često kažu da od viška glava ne boli, a sa njima se slažu i muškarci.

Mnogima će biti neprijatno zbog ovih fotografija golih muškaraca - ali Nikola svojim slikama seksa i ludila ukazuje na nešto mnogo važnije

Međutim skupe plastične operacije i ugradnja silikona nisu svima dostupne. Ukoliko želite da vaše grudi izgledaju veće i čvršće onda obavezno poslušajte naše savete.

Ojačajte vaše grudne mišiće

Printskrin: YouTube/POPSUGAR Fitness

Tkivo u grudima se ne povećava sa vežbanjem, ali zatezanjem grudnih mišića vi gradite iluziju da su vaše grudi veće. Sledeći put kada odete u teretanu poradite malo više na sklekovima jer oni pokreću grudne mišiće i čine ih da izgledaju veće.

Masturbirajte i imajte seks što češće

Vibrator neće poboljšati samo vaše orgazme već će uticati da vam grudi izgledaju veće. Seks i masturbiranje dovode do porasta broja otkucaja srca u minutu i ubrzanja cirkulacije, a time i većem protoku krvi kroz grudi. Ali ne očekujte trajne rezultate jer kada se ohladite i vaše grudi će splasnuti.

Jedite hranu bogatu progesteronom

Foto-ilustracija: pixabay.com, Profimedia/Fancy

Naučnici kažu da postoji hrana koja povećava grudi. Hrana koja je dobra za grudi je tofu, edamer i soja. Šargarepa, cvekla i slatki krompir takođe vam mogu pomoći.

Hormonske promene

Ništa ne povećava estrogen kod žena kao trudnoća. Kontracepcijske pilule i druge vrste kontracepcije mogu da povećaju nivo hormona i daju efekat većih grudi, pogotovo pilule poput Yaz i Yasmin.

Ispravite vaše držanje

Prestanite da povijate ramena napred i da se krivite, jer pravilno držanje može da učini da vam grudi izgledaju veće, piše Pop Sugar. Ispravite vaša leđa i gurajte ramena unazad kako bi vam grudi bile u prvom planu i na pravom mestu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krzo

    24. januar 2018 | 11:09

    Nemojte zene da se potresate oko toga ima i nas koji volimo samo prirodne bez obzira kako izgledaju,ako ih drugi manisu vi potrazite nas koji ne volimo plasticne i problem je resen😃

  • vida

    24. januar 2018 | 10:23

    Ako je ovo o seksu istina moja komsinica Lela,bi trebala da ima broj 100,ona je prevrnula ceo Beograd.Ona ne ceka da je neko pita ,ona nudi sama.Ima broj 3 i veoma zgodna,mozda je negde pogresila u receptu.

  • Mili

    24. januar 2018 | 10:39

    Lako je povecat grudi uvijek samo otkopcajte dugme vise i eto ti pogledda na istim .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA