≫ 

Video otkriva koliko je neverovatno efikasan puder kojim Rijana skriva sve nesavršenosti na licu (VIDEO)

Riri je u junu 2017. godine od svog brenda zaradila više od 14 miliona dolara i to samo u prvih nekoliko minuta nakon lansiranja

  • 6

Prošle nedelje je objavljeno da je Rijanin brend "Fenty Beauty" na putu da nadmaši brend "Kylie Cosmetics", nakon što je Rijana od svog brenda zaradila više od 14 miliona dolara u prvih nekoliko minuta nakon lansiranja brenda u junu 2017. godine.

Ovo je najjeftinija i najprirodnija krema protiv bora sa samo 2 sastojka, a prve rezultate ćete videti već za 14 dana

Tako veliki uspeh je Riri zadobila visokim kvalitetom sboje kozmetike, koja zaista može da učini i ono nemoguće. Nije stvar samo u velikom broju raznovrsnih nijansi, koje mogu pristajati svim tipovima kože, već u tome što ova kozmetička linija stvarno može da pokrije sve tragove koje osoba koja nanosi podlogu želi da pokrije.

 

Kadeja Kan je Instagramu podelila svoja iskustva sa pudero14m, osim toga ona je htela da pokaže da se svaki trag može pokriti i da podstakne žene da budu što je moguće više prirodne ne stideći se svojih "mana".

Zaboravite sve što znate o mršavljenju – i pročitajte ovo ako želite da se ZAUVEK REŠITE viška kilograma

 

Da bi pokazala kakao Rijanin "Pro Filt'r" puder pokriva baš sve , Kadeja je demonstrirala kako on izgleda na koži i okazala koliko je zapravo velika moć ove podloge. Kada je prvo pojačala crvenilo pomoću šminke, a onda preko toga nanela puder. Pogledajte šta je dobila na kraju:

 

Daljinac

(Telegraf.rs / cosmopolitan.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA