Elizabet Harli otkrila ko joj pravi seksi selfije - i ostavila sve bez teksta (FOTO)

Nisu svi talentovani da naprave dobre fotografije, zato je poznatim damama jako bitno da ih slika neko ko će znati iz kog ugla su one najlepše

  • 3

Voditeljka Kristin Lampard šokirala je sve kada je izjavila da joj je žao sina popularne glumice Elizabet Harli nakon što je on otkrio da se iza kamere koja je uslikala brojne glumicine seksi fotke u bikiniju nalazi skoro uvek on.

VRELI DAN ZALJUBLJENIH: U 53. godini je skinula brus, oslobodila grudi, i pokazala telo na kojem joj svi zavide (FOTO)

- Verovatno se on stidi. Ima samo 15 godina i verovatno misli "O, mama, ne opet". Vrlo je to čudno. Držite se vaših prijatelja kada je ovakvo fotkanje u pitanju, rekla je voditeljka.

Foto: Instagram/elizabethhurley1

Mnogi na društvenim mrežama ocenili su ovo kao neprimereno jer je dečak još uvek tinejdžer i kao takav ne bi trebao da slika svoju majku u bikiniju jer je malo bez ukusa, piše Dailymail. Glumicu je podržala model Lizi Kandi koja je priznala da i nju u bikiniju fotografiše sin i da su te slike najbolje.

Ovo je otkriveno nakon što je gluica objavila nekoliko vrelih fotki u bikiniju na njenom Instagram profilu. Na nekim fotkama se čak i vidi silueta njenog sina koji je fotografiše. Iako ima 52 godine glumica izgleda savršeno. Prema pisanju The Sun ona je imala dobre argumente za svoju odbranu.

Foto: Instagram/elizabethhurley1

- Damijan je stvarno napravio nekoliko fotki, ali imam ja i prijatelje koji me slikaju i koje takođe mogu da maltretiram, rekla je Elizabet.

Daljinac

(M.K./m.krstic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA