≫ 

BOGINJA! Otkrivena tajna Šakirinog izgleda - zbog ovoga pevačica godinama unazad izgleda savršeno!

Kolumbijska lepotica poznata je po svom fantastičnom izgledu iako ima dvoje dece

  • 3

Prelepa pevačica Šakira je, verovali ili ne, na dijeti – ali ne da bi izgubila kilograme.

Posle ovih kadrova jasno vam je zašto je novi spot Šakire za jedan dan videlo više od 7 miliona ljudi (VIDEO)

Njen lični trener Ana Kajser rekla da nije reč o mršavljenju već o pripremi za velike nastupe za koje njeno telo mora da bude spremno i zdravo.

Foto: Guliver/ Ethan Miller/Getty Images

Ana je jako popularna i zbog svog načina rada ima odlične rezultate sa klijentima. Otkrila je top tri taktike koje primenjuje u radu sa Šakirom za njenu svetsku turneju. Evo koje su to taktike koje možete i vi primeniti.

Protein

Ana je rekla da je glavni izvor energije koju Šakira ima protein. Omiljene su joj proteinske palačinke koje su bogate vlaknima i proteinima. Lako se prave, a možete smesu čuvati u frižideru između pečenja. Njen recept podrazumeva 1,5 kašika grčkog jogurta, osveno brašno, jedno jaje i malo stevije ako želite da budu slatke.

Mali obroci

Foto: AP/Tanjug

Šakira ima ludački raspored i voli da vežba i snima do kasno u noć. Ana kaže da je zbog toga jako bitno da ima nekoliko malih obroka u toku dana. To ubrzava metabolizam i olakšava varenje.

Kombinacija pravih namirnica

Kada ste na internacionalnoj turneji i igrate satima, treba vam dosta energije koju ne možete da dobijete ispijanjem kafe. Svu energiju Šakira crpi iz hrane, piše Pop Sugar. Zbog toga u dogovoru sa Anom ona kombinuje namirnice koje će joj obezbediti da ima dovoljno energije i izgura dan.

Daljinac

(Telegraf.rs/M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA