≫ 

Transformisale su telo bez dijete i doble guzu iz snova uz pomoć ove jednostavne vežbe (FOTO)

Žene se često odlučuju na mukotrpno vežbanje i izgladnjivanje ne bi li izgubile suvišne kilograme

  • 4

Mršavljenje je proces koji može da bude veoma iscrpljujući za organizam, a iako se žene često podvrgavaju strogim dijetama i programima vežbanja postoje i mnogo lakši načini da se izgled dovede do savršenstva.

Topao ili hladan: Evo kakav čaj morate da pijete ako želite da smršate

Ove mame su rešile da urade nešto dobro za svoje telo i nakon što su se registrovale na sajt The Healthy Mummy promenile su način ishrane i počele da vežbaju. Sve što su trebale da urade jeste da imaju dobru volju, da prihvate način ishrane koji ovaj sajt promoviše kao i program vežbanja koji na prvo mesto stavlja čučnjeve.

Za doručak, one su imale zdrave smutije, a tokom dana trebalo je da urade određeni trening. Jedna od majki rekla je da joj je 100 čučnjeva dnevno bila nezamisliva misija, ali da je našla vremena da uradi tu vežbu između pranja sudova i prostiranja veša. Sajt promoviše zdravu ishranu, a svaki od naših omiljenih recepata ima svoju zdravu verziju.

Savetovano im je da dnevno unose minimum 3 litra vode kako bi im koža bila zdrava i nežna.

- Izgubila sam oko 30 kilograma, a sve je bilo u hrani i vežbama za guzu i butine. Pratila sam plan ishrane i za 5 meseci sam izgubila 25 godina. Pravila sam plan u petak, išla u nabavku u subotu, a u nedelju sam spremala obroke. Sve je u tome da znate šta ćete kuvati i onda vam treba samo jedan odlazak u market nedeljno, rekla je Saša Farli koja je prezadovoljna ovom metodom.

Zdravi obroci sadržali su slatki krompir, pileću salatu sa medom i limunom, kokosove listiće i mafine sa zaslađivačem. Žene koje su se odlučile na ovaj režim smanjile su broj unetih kalorija i osećaju se bolje nego ikad pre.

Neophodno je da u toku dana imate 3 glavna obroka i tri užine, a da u vežbanje treba ubaciti trening za zadnjicu i noge pa izazovi koje možete da nađete online mogu da vam budu od velike pomoći. Jednostavne vežbe koje uključuju čučnjeve i sklekove koje možete raditi i kod kuće.

- Ja stalno nešto grickam, a opet mršavim. Hodam svakog dana i radim neke lagane vežbe iz izazova, rekla je Niki Majls.

Kako biste izbegle prejedanje i konzumiranje hrane koja nije zdrava, spremite vaše obroke unapred.

- Kada imam spremljen obrok u frižideru, neću da posegnem za tostom i marmeladom ili nečim što goji, rekla je Elis Fulford koaj je uspela da izgubi 22 kilograma za samo 5 meseci jer je rešila da sredi svoje telo nakon što su prolaznici počeli da je pitaju da li je trudna.

Jednostavne promene u ishrani i vežbanje mogu mnogo toga da promene u vašem izgledu, a na Facebook stranici možete da pogledate inspirativne fotografije žena koje su doživele neverovatne transformacije.

VIDEO: Da li je ovo seks bomba ili prenabildovana devojka

(Telegraf.rs/dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Julija

    20. maj 2018 | 08:33

    Da li je nekome zanimljiva transformacija mozga? Ne mogu da verujem koliko je guza postala vazna. Ponekad mi se cini kao uvreda za ceo zenski rod velicanje guze, kao da je to jedino sto zene imaju.

  • ljubitelj

    21. maj 2018 | 06:56

    Vama zenama je mozda to neshvatljivo, ali muskarci obozavaju zensku guzi i lepo oblikovane noge, ovaj svet bi bio neprivlacan i nezanimljiv kada bi sve zene bile kao burad za kiseli kupus

  • Bela kraljica

    1. jun 2018 | 14:36

    Čista dezinformacija. Vežbanjem može da se zategne i donekle oblikuje guza, ali ako prirodno nije istaknuta-neće to postati ni od kakvih vežbi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA