Kim Kardašijan je napoznatija po svojoj guzi, a ovo su vežbe koje radi da bi izgledala tako bujno (VIDEO)

"Kim redovno trenira, čak i kad joj je raspored toliko gust da ni ne zna na koju će stranu prvo da krene..."

  • 6

Fintes trener Melisa Alkantara se proslavila time što je lični trener čuvene Kim Kardašijan.  Ovaj put, ona je otkrla kako Kim naporno radi u teretani kako bi imala idealnu zadnjicu i noge. Melisa ističe da i kada ima haotični raspored, Kim obavezno dođe na trening.

- Ona je najbolji klijent kog sam ikad imala. Kim voli da radi zadnji deo nogu i zadnjicu, ali te vežbe radi samo dva puta nedeljno, od sat i po do sat i četrdeset pet minuta. Noge i zadnjica su mišići kojima treba više vremena da se oporave i odmore između setova. - kaže Melisa.

Na njega treba da se ugleda svaki otac: Fotkao je svoju ćerku svake nedelje punih 18 godina, a kraj će vas ostaviti bez teksta (FOTO) (VIDEO)

Alkantara ističe i kako Kim poštuje pravilo da odmara nekoliko dana svoje noge i zadnjicu kako bi postigla željeni cilj. Tim danim radi druge vrste vežbi.

- Ne želite da se preforsirate jer onda mišić neće dovoljno porasti. Trebalo bi da radite efikasno i pametno kako biste dobili željeni rezultat. - kaže Melisa.

Foto: Tanjug/AP / Poznata starleta Kim Kardašijan

Melisa Alkantara je otkrila i vežbe koje radi Kim radi za idealnu zadnjicu:

Vežbe započnite podizanjem noge savijene u kolenu dok klečite na kolenima i oslanjate se na ruke koje se u raširene u širini ramena. Uradite pet setova po 30, menjajući noge.

Potom uradite čučnjeve s tegovima na ramenima. Uradite pet setova po 12 čučnjeva.

Tegove prebacite napred i spustite na pod. Raširite noge i počnite da radite dizanje, tako da kada čučnete kolena ne prelaze nožne prste. Uradite četiri seta od 15.

Uradite još nekoliko vežbi koja je prikazana u videima, a trening okončajte trčanjem na traci u trajanju od 20 minuta na brzini šest.

(Telegraf.rs / Izvor: klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA